Ηφαες, Αδελαη;

Εκδότης:
Ηρόδοτος
Έτος:
2014
ISBN:
9789604850693
Σελίδες:
348
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ηφαες, Αδελαη;
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ηφαες, Αδελαη;
Στη Σμύρνη του 1935 ανοίγω τα σπλάχνα μου. Γυρεύω την άλλη σύνδεση, εκείνη που με ενώνει με το πονεμένο μου παρελθόν. Προσκυνώ τις αναμνήσεις που θα έπρεπε να ξεχνώ ή όχι; Ψάχνω με αγωνία ενόχους ή προσπαθώ να καλύψω τις δικές μου ανάγκες;
Στο σπίτι της Ναξντίλ η σάρκα γιορτάζει, και καθώς γίνομαι ένα με όλη την Ανατολή, το όπιο μου ψιθυρίζει λόγια που δεν θα έπρεπε να θυμάμαι. Παρασύρομαι στη λιτανεία της μύησης. Αφήνω στο τέλος της μεγάλης γιορτής μία και μόνη κληρονομιά μέσα σε ένα γράμμα με έναν και μοναδικό παραλήπτη. Είναι ο μόνος που θα έπρεπε να γνωρίζει και ο μόνος που θα μπορέσει να κρίνει. Χαμένες βουές αντιτάσσονται, κρύβονται και τρέμουν τον κάθε μου λόγο. Είθε το μεγάλο μου μυστικό να βρει τον αναπαμό στη φανέρωση.

Ο Αλέξης του σήμερα περνάει απέναντι στα χώματα της Μικράς Ασίας σπρωγμένος από τις οδηγίες του χαρτιού που κρατάει στα χέρια του. Στο πλάι του βοηθός η Κλειώ που μόλις έχει γνωρίσει. Κανείς τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η γραφή που θα ανακάλυπταν θα στεκόταν ικανή να αλλάξει τις ζωές και των δυο τους. Κανείς τους δεν θα ήθελε το πρόσωπο εκείνου του μύθου να είναι αληθινό.
Τίτλος βιβλίου:Ηφαες, Αδελαη;
Εκδότης:Ηρόδοτος
Συντελεστές βιβλίου:Πολίτης Γιώργος Σ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604850693
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες