Χρωματιστά μολύβια

Φύλλα εργασίας για το Νηπιαγωγείο: Φθινόπωρο
Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2017
ISBN:
9786185232849
Σελίδες:
132
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρωματιστά μολύβια
Εκτός κυκλοφορίας
Χρωματιστά μολύβια
Τα "Χρωματιστά Μολύβια - Φθινόπωρο" αποτελούν ένα μέρος εκπαιδευτικού υλικού με φύλλα εργασίας για μαθητές από 4 εώς 7 ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από γονείς που θέλουν χρόνο δημιουργικό με τα παιδιά τους. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς τόσο ειδικής όσο και γενικής αγωγής καθώς και σε ειδικούς παιδαγωγούς καθώς περιέχει μια πληθώρα ασκήσεων που σκοπό έχουν να προσφέρουν στον εκπαιδευτικό ένα χρήσιμο εργαλείο διδασκαλίας καθώς βοηθούν το μαθητή να αναπτύξει το λεξιλόγιο του, να κατανοήσει βασικές μαθηματικές έννοιες, να αναγνωρίζει αριθμούς, να αντιστοιχίζει αριθμούς με ποσότητες, να ενισχύσει το συντονισμό ματιού - χεριού και την παρατηρητικότητα του. Να ταξινομεί και να ομαδοποιεί αντικείμενα και να κατανοήσει έννοιες όπως ίδιο ή διαφορετικό.

Τα "Χρωματιστά Μολύβια - Φθινόπωρο" μπορούν να βοηθήσουν όλους τους μαθητές να κατακτήσουν τη γνώση. Μπορεί να βοηθήσει το μαθητή μικρότερης ηλικίας ή ακόμα και το μαθητή που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στη μάθηση καθώς δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες ακριβώς δραστηριότητες με διαφορετικό τρόπο.

Όλοι οι μαθητές έχουν τα ίδια δικαιώματα στη γνώση και στη μάθηση. Αυτό που μπορεί να διαφέρει κάποιες φορές είναι ο τρόπος διδασκαλίας...
Τίτλος βιβλίου:Χρωματιστά μολύβια
Υπότιτλος βιβλίου:Φύλλα εργασίας για το Νηπιαγωγείο: Φθινόπωρο
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Κοντοπούλου, Ελένη (Συγγραφέας)
ISBN:9786185232849
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2017
Ηλικίες:4 - 7
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες