Εκπλήρωση επιθυμιών

Κατακτώντας την τέχνη της πραγμάτωσής τους
Εκδότης:
Ιβίσκος
Έτος:
2017
ISBN:
9786185093501
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκπλήρωση επιθυμιών
Τιμή εκδότη:€18,40
Η τιμή μας: €12,50
στο καλάθι
-32%
Εκπλήρωση επιθυμιών
Kάθε τι που υπάρχει σήμερα
το είχε πρώτα κάποιος φανταστεί.
Και ό,τι ποτέ θα υπάρξει
κάποιος θα πρέπει πρώτα να το φανταστεί.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σε μυήσει στην υψηλή τέχνη της εκπλήρωσης των επιθυμιών. Το μεγαλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί είναι η Φαντασία. Το βιβλίο "Εκπλήρωση επιθυμιών" είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο αυτό-ανακάλυψης όπου μπορείς να αρχίσεις να συνδέεσαι με τις απίστευτες ικανότητες υλοποίησης που κρύβονται μέσα σου και να δημιουργήσεις μία ζωή στην οποία ό,τι κι αν φανταστείς για τον εαυτό σου μετατρέπεται σε απτή πραγματικότητα.

Ο Dr. Wayne W. Dyer εξερευνά για πρώτη φορά την αχαρτογράφητη περιοχή του ανώτερου εαυτού και ουσιαστικά σου δείχνει πώς μπορείς πραγματικά να αλλάξεις την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου, να ακολουθήσεις έναν θεϊκά εμπνευσμένο τρόπο ζωής και να πραγματώσεις την πνευματική αλήθεια ότι μέσα από τη ματιά του Θεού όλα είναι δυνατά.

Εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές επανεκπαίδευσης του υποσυνείδητου αποκτάς την ικανότητα όχι μόνο να οραματίζεσαι, επιστρατεύοντας τη φαντασία σου, οτιδήποτε επιθυμείς να υλοποιήσεις για τον εαυτό σου, αλλά και να ακολουθήσεις το "ανώτερο κάλεσμά" σου παραμένοντας συνδεδεμένος με την Πηγή των Πάντων. Ακόμα θα μάθεις να εκπαιδεύεις και να εκμεταλλεύεσαι τη δύναμη της φαντασίας σου με νέους εκπληκτικούς τρόπους που πηγάζουν μέσα από την υψηλή θέαση του ανώτερου εαυτού σου.

Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να Δεις -με το Δ κεφαλαίο- ότι είσαι και εσύ ένα θείο ον και ότι ήδη κατέχεις έναν εσωτερικό αόρατο εαυτό που σε καθοδηγεί προς την κυριαρχία της τέχνης της υλοποίησης. Αυτήν την κυριαρχία μπορείς να την αποκτήσεις μέσω του συνειδητού και εμπρόθετου ελέγχου της φαντασίας σου!
Τίτλος βιβλίου:Εκπλήρωση επιθυμιών
Υπότιτλος βιβλίου:Κατακτώντας την τέχνη της πραγμάτωσής τους
Εκδότης:Ιβίσκος
Συντελεστές βιβλίου:Dyer, Wayne W. (Συγγραφέας)
Ασπιώτου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
6185093502
9786185093501
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Φεβρουάριος 2017
Τόμος:
Σημείωση:Επανέκδοση: "Έσοπτρον", 2012
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες