Υποψία πύρινη

Εκδότης:
Μέγας Σείριος
Έτος:
2016
ISBN:
9789607350992
Σελίδες:
86
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υποψία πύρινη
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
Υποψία πύρινη
"Η ζωή είναι γεμάτη παραινέσεις και εναύσματα, προσφέροντας συνεχώς μικρές υποψίες για αυτό που υπάρχει στο βάθος της, στην ουσία της. Ποιητής είναι αυτός που στέκεται στις στιγμές αυτές -στις οποίες φανερώνεται το μεγαλείο της ζωής, η πύρινη φύση της- και μεταφέρει στους στίχους του αυτό που αντίκρισε όχι ως απόκτημα προσωπικό αλλά ως βίωμα πανανθρώπινο.

Η Βασιλική Εργαζάκη, ως γνήσια ποιήτρια, ανοίγει την αγκαλιά της και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα των στιγμών, μοιράζεται με τον αναγνώστη τη δική της υποψία γι’ αυτό που υπάρχει πίσω και πέρα από τα φαινόμενα.

Στη δεύτερη ποιητική της συλλογή, το κάθε ποίημα είναι ένα λουλούδι που μόλις έχει ανοίξει, αγκαλιάζοντας στα πέταλά του άρωμα κρυφό ακόμα, ένα νόημα, μια ιδέα, μια έννοια αφανέρωτη. Για να μη χαθούν τα λουλούδια αυτά στους ανέμους της ζωής, τα κάναμε γιρλάντα, που παραδίνουμε με σεβασμό στην ανθρωπότητα, να σκύψει και να μυρίσει το κρυμμένο άρωμα, να φτάσει στα εσώτερα των ποιημάτων και να ξετυλίξει τα πέταλά τους, περνώντας από την υποψία στην πραγμάτωση του αληθινού ανθρώπινου πνεύματος".
Τίτλος βιβλίου:Υποψία πύρινη
Εκδότης:Μέγας Σείριος
Συντελεστές βιβλίου:Εργαζάκη, Βασιλική Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607350992
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες