Γιατί οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες χρειάζονται αγάπη

Εκδότης:
Ιβίσκος
Έτος:
2016
ISBN:
9786185093426
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γιατί οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες χρειάζονται αγάπη
Τιμή εκδότη:€17,20
Η τιμή μας: €15,48
στο καλάθι
Γιατί οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες χρειάζονται αγάπη
Ο Allan και η BarbaraPease, συγγραφείς του διεθνούς bestseller "Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος", επιστρέφουν με το σημαντικότερο μέχρι τώρα βιβλίο τους. Σε αυτόν τον πρακτικό, ευκολοδιάβαστο, έγκυρο αλλά και χιουμοριστικό οδηγό, οι συγγραφείς απλά αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες επιστήμες και τα ευρήματα πρωτοποριακών ερευνών, ο Allan και η Barbara Peaseπαρουσιάζουν ένα διαφωτιστικό βιβλίο που ξεκαθαρίζει, με εξαιρετικά διασκεδαστικό τρόπο, τις έμφυτες διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα και ανοίγει νέους ορίζοντες στον τρόπο με τον οποίον ο άνδρας και η γυναίκα κατανοούν τη σχέση τους.

Το βιβλίο αυτό μπορεί να βοηθήσει όσους είναι μόνοι και αναζητούν τον έρωτα, όσους έχουν ήδη μια σχέση και πραγματικά χρειάζονται συμβουλές αλλά και εκείνους που επιθυμούν να διατηρήσουν την αρμονία με τον σύντροφό τους και να δρέψουν τα εκπληκτικά οφέλη μιας μακρόχρονης σχέσης.

Σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτεται: Τί θέλουν πραγματικά οι άνδρες και οι γυναίκες από τον έρωτα και το σεξ - Πώς να βρείτε και να κρατήσετε τον ιδανικό σύντροφο - Τί να κάνετε όταν δεν ταιριάζει η "χημεία" σας - Τί ενθουσιάζει και τι απωθεί τους άνδρες και τις γυναίκες - Πώς να αντιμετωπίσετε έναν άπιστο σύντροφο - Πώς να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή για πάντα - Πώς να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας -
Τίτλος βιβλίου:Γιατί οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες χρειάζονται αγάπη
Εκδότης:Ιβίσκος
Συντελεστές βιβλίου:Pease, Allan (Συγγραφέας)
Pease, Barbara (Συγγραφέας)
Ρούσσου, Δήμητρα (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
6185093421
9786185093426
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Νοέμβριος 2016
Τόμος:
Σημείωση:Επανέκδοση: "Έσοπτρον", 2010.
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες