Θες να παίξουμε;…

Όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι…
Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2016
ISBN:
9789605473136
Σελίδες:
58
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Θες να παίξουμε;…
Τιμή εκδότη:€10,90
Η τιμή μας: €9,81
στο καλάθι
Θες να παίξουμε;…
Η ζωή θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για όλους, όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι.
Η Αρετή χρειάστηκε κάποτε να φάει το γλυκό της από το πάτωμα, ο Άγγελος έμαθε να κρύβεται και να φεύγει μακριά, ο Τζαράχ άφησε έναν πόλεμο πίσω στην πατρίδα του και βρήκε έναν άλλο εδώ, αν όχι χειρότερο, σίγουρα πιο ύπουλο, κι ο Τριαντάφυλλος δεν έμοιαζε με κανέναν και δεν έφταιγε γι' αυτό, αλλά δεν το καταλάβαινε, ούτε αυτός, ούτε οι άλλοι. Τέσσερις δρόμοι που περνάνε μπροστά από ένα σχολείο, ένα νηπιαγωγείο, ένα στάδιο και μια κατασκήνωση ενώνονται με έναν περίεργο τρόπο στο πριν, στο τώρα και στο μέλλον.
Οκτώ ήρωες μοιράζονται αυτό που ίσως όλοι μας έχουμε βιώσει. Κάποιους που μας συστήθηκαν ως Νταήδες, Ξερόλες, Καμπόσοι και Μάγκες.
Ήταν πράγματι;
Πολλές φορές στη ζωή μας τα πάντα μετριούνται με μια μεζούρα, αλλά κάποιοι πάντα περισσεύουν και τα θύματα γίνονται εύκολα θύτες -και το αντίθετο- σε ένα παιχνίδι ρόλων, που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί δυστυχώς όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι.
Τίτλος βιβλίου:Θες να παίξουμε;…
Υπότιτλος βιβλίου:Όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι…
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Μιχαλόπουλος, Νίκος (Συγγραφέας)
Λουκιανός, Μιχάλης (Εικονογράφος)
ISBN:9789605473136
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Σημείωση:Οι εκδόσεις Άγκυρα και το βιβλίο του Νίκου Μιχαλόπουλου "Θες να παίξουμε;..."συνδράμουν στο έργο και στην δραστηριότητα του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού με την καταβολή ποσού είκοσι λεπτών του ευρώ (0,20 €) από την πώληση κάθε αντίτυπου του βιβλίου.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες