Το μέλλον του Θεού

Ένας πρακτικός οδηγός πνευματικότητας για την εποχή μας
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2016
ISBN:
9789605467944
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μέλλον του Θεού
Τιμή εκδότη:€19,90
Η τιμή μας: €17,91
στο καλάθι
Το μέλλον του Θεού
Ο Θεός βρίσκεται σε κίνδυνο. Η επέκταση του κινήµατος των µαχητικών αθεϊστών σηµατοδοτεί για πολλούς το τέλος της ιδέας του Θεού στον σύγχρονο κόσµο. Αλλά ο Deepak Chopra αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την άποψη. Γι’ αυτόν η εποχή µας είναι ιδανική για να καλλιεργήσουµε την πνευµατικότητά µας και να αναζωογονήσουµε την πίστη µας.

"Η πίστη πρέπει να διασωθεί προς όφελος όλων µας", γράφει. "Από την πίστη πηγάζει ένα πάθος για το αιώνιο, το οποίο είναι ακόµη πιο ισχυρό από την αγάπη. Πολλοί από εµάς έχουν χάσει το πάθος αυτό ή δεν το είχαν ποτέ τους". Σε κάθε εποχή, η πίστη είναι µια κραυγή από την καρδιά. Ο Θεός είναι η ανώτερη συνείδηση που ανταποκρίνεται στην κραυγή. "Από µόνη της η πίστη δεν αρκεί για να µας οδηγήσει στον Θεό, κάνει όµως κάτι πιο επίκαιρο: Καθιστά τον Θεό πιθανό".

Μπορεί ο Θεός να αναβιώσει σε µια εποχή σκεπτικισµού; Τι χρειάζεται για να αποκτήσουν οι άνθρωποι µια πνευµατική ζωή πιο ισχυρή από οτιδήποτε άλλο στο παρελθόν; Σε αυτό το βιβλίο ο Deepak Chopra πραγµατεύεται µε γνήσια διορατικό και αριστοτεχνικό τρόπο τρία θέµατα που απασχολούν τους πνευµατικούς ταξιδευτές της εποχής µας: τον αθεϊσµό, την πίστη και τον Θεό.

Συνδυάζοντας την αρχαία φιλοσοφία της Βεδάντα µε τη µοναδική οπτική του πάνω στη σύγχρονη επιστήµη, ο Chopra σκιαγραφεί ένα µονοπάτι στο οποίο η απιστία γίνεται το πρώτο στάδιο της αφύπνισης και η πίστη το δεύτερο στάδιο προς την αξιόπιστη γνώση της ανώτερης πραγµατικότητας που είναι ο Θεός. Κάθε άνθρωπος µπορεί να ακολουθήσει αυτό το µονοπάτι και να βρει µέσα του τον Θεό που µεταµορφώνει την καθηµερινή ζωή.

Το "Μέλλον του Θεού" είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι του πνεύµατος, στο τέλος του οποίου θα έχουµε κατανοήσει τον Θεό και τη δική µας θέση στο σύµπαν.
Τίτλος βιβλίου:Το μέλλον του Θεού
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας πρακτικός οδηγός πνευματικότητας για την εποχή μας
Τίτλος πρωτότυπου:The Future of God
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Chopra, Deepak (Συγγραφέας)
ISBN:9789605467944
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες