Το μαγικό μέρος των διαφορών

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2008
ISBN:
9789606910609
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μαγικό μέρος των διαφορών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μαγικό μέρος των διαφορών
"Άλλο ένα σκουπίδι που κατάπιε ο βυθός και δεν το χώνεψε", σκέφτηκε ο Κανονικός και πέταξε θυμωμένος το μπουκάλι πάνω σε μια πέτρα. Έξαφνα, από το εσωτερικό του πρόβαλε ένα κομμάτι χαρτί. Ήταν μια ζωγραφιά με αλλόκοτα πλάσματα χωμένα μες σε φυλλωσιές. Στο πίσω μέρος, υπήρχε ένα γράμμα... "Το μαγικό μέρος των διαφορών υπάρχει. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια περιπλάνησή μου", άρχισε να διαβάζει. "Όλο το χρυσάφι του κόσμου βρίσκεται εκεί. Οδηγίες για το πώς θα βρεθείς σ' αυτό δεν έχω να σου δώσω γιατί δεν τις ξέρω ούτ' εγώ. Ακολούθησε το ένστικτό σου".

Ο Κανονικός απόμεινε να κοιτάζει έκπληκτος τα ευρήματά του. "Ανοησίες..." κατέληξε. "Πώς θα βρω αυτό το μέρος δίχως πυξίδα και χάρτες; Ακολουθώντας μόνο το ένστικτο!;"

Η απάντηση θα έρθει δύο χρόνια αργότερα. Ένα περιπετειώδες ταξίδι μες στην καταιγίδα κι ένας χαμένος φίλος θα τον οδηγήσουν σ' έναν υπέροχο μαγικό κόσμο που ζει σε απόλυτη αρμονία. Ο ανεκτίμητος θησαυρός τους, όμως, απειλείται από το Μικρόβιο. Ωστόσο, αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα έχουν αποφασίσει να μην το αφήσουν να καταστρέψει ό,τι έχουν αγαπήσει...
Τίτλος βιβλίου:Το μαγικό μέρος των διαφορών
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Νάτσιου, Γιώτα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606910609
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες