House of Cards

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2016
ISBN:
9789601430683
Σελίδες:
488
Εξώφυλλο:
Μαλακό
House of Cards
Εξαντλημένο από τον εκδότη
House of Cards
"Τον σέβονταν όλοι όσοι τον γνώριζαν". Να μία ακόμη μνημειώδης γελοιότητα. Δεν είναι ο σεβασμός, αλλά ο φόβος το κίνητρο του ανθρώπου· έτσι οικοδομούνται αυτοκρατορίες, έτσι ξεσπούν επαναστάσεις. Ο φόβος είναι το μυστικό των σπουδαίων ανθρώπων. Όταν ο άλλος φοβάται πως θα τον συνθλίψεις, θα τον κονιορτοποιήσεις, είναι βέβαιο πως θα σε σεβαστεί. Ο ωμός φόβος είναι μεθυστικός, σαρωτικός, απελευθερωτικός. Και πάντοτε ισχυρότερος από τον σεβασμό. Πάντοτε.
Φράνσις Έρκχαρτ

Η δύναμη του Έρκχαρτ δεν πήγαζε απευθείας από το δημόσιο αξίωμά του· η αποστολή του ήταν απρόσωπη, κόπιαζε διαρκώς παρασκηνιακά. Ήταν ένας άνθρωπος που κινούνταν στη σκιά. Προκειμένου να εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις ψηφοφορίες, έπρεπε να γνωρίζει τα μυστικά των βουλευτών. Αυτά, με όλες τις αιχμηρές προεκτάσεις τους, συγκεντρώνονταν και διαφυλάσσονταν σε ένα μαύρο σημειωματάριο, κλειδωμένο σε χρηματοκιβώτιο, στο οποίο δεν είχε πρόσβαση ούτε καν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Μια σκοτεινή ιστορία για την απληστία, τη διαφθορά και την ακόρεστη φιλοδοξία. Το "House of Cards" αποκαλύπτει ότι σε κάθε χώρα οι ίντριγκες και τα πάθη βασιλεύουν στους διαδρόμους της εξουσίας.
Τίτλος βιβλίου:House of Cards
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Dobbs, Michael (Συγγραφέας)
ISBN:9789601430683
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες