Ονειροπαγίδα

Εκδότης:
Απόπειρα
Έτος:
2015
ISBN:
9789605372101
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ονειροπαγίδα
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Ονειροπαγίδα
Ο ύπνος, τα όνειρα, η ονειροπόληση, όλα γίνονται υλικό για το οξυδερκές πνεύμα με το οποίο η συγγραφέας προσεγγίζει την πραγματικότητα και τη φαντασία. Το παράλογο με την παραδοξότητά του και η ποίηση με τη μαγεία της παντρεύονται στα κείμενα αυτά, που μηχανισμός τους είναι το αναποδογύρισμα της πραγματικότητας προκειμένου να σταθεί όρθια στα πόδια της.
Oscar Hermes Villordo

Αρκεί ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού για να μεταφερθούμε σε ένα αναπάντεχο βασίλειο. Σε λίγες αριστοτεχνικές γραμμές τα μικροδιηγήματα της Άνα Μαρία Σούα μάς προσφέρουν μια διαφορετική ματιά στα όνειρα, τους μύθους, τα παραμύθια αλλά και στην καθημερινότητα. Με την ανάγνωσή τους ανακαλύπτουμε μια άλλη διάσταση της πεζογραφίας: το μικρό είναι υπέροχο και συγκλονιστικό μα και συχνά ανησυχητικό.
Luisa Valenzuela


Από τη βασίλισσα του μικροδιηγήματος Άνα Μαρία Σούα ένα βιβλίο για τα όνειρα, την αϋπνία και όχι μόνο. Η πένα της διάσημης Αργεντίνας συγγραφέα δημιουργεί μικρές μικρές μα απολαυστικές και χορταστικές δόσεις ονειροφαντασίας.
Από τι είναι φτιαγμένα τα όνειρα; διερωτάται η συγγραφέας και υφαίνει τις σύντομες ιστορίες της από την ύλη του ύπνου και των ονείρων.
Ένα πρωτότυπο είδος λογοτεχνίας με τη γοητεία της μινιατούρας και με τις γρήγορες εναλλαγές του σημερινού τρόπου επικοινωνίας.
Τίτλος βιβλίου:Ονειροπαγίδα
Εκδότης:Απόπειρα
Συντελεστές βιβλίου:Shua Ana María (Συγγραφέας)
Βερροιοπούλου Άννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605372101
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες