Ο μαθητής

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2012
ISBN:
9789604968060
Σελίδες:
629
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο μαθητής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο μαθητής
Για πρώτη φορά αφότου έχασε τη γυναίκα και την κόρη του στο τρομερό τσουνάμι του 2004, ο εγκληματολόγος και ψυχολόγος Σεμπάστιαν Μπέργκμαν αισθάνεται κοντά σε έναν άλλο άνθρωπο, τη Βάνια, μια νεαρή αστυνομικό της ομάδας εξιχνιάσεως εγκλημάτων. Ωστόσο, διστάζει να της αποκαλύψει το δεσμό που τους ενώνει, αυτόν που και ο ίδιος ο Μπέργκμαν πρόσφατα ανακάλυψε: ότι είναι κόρη του.

Ο μόνος τρόπος για να βρίσκεται κοντά της χωρίς να ομολογήσει την αλήθεια είναι η επιστροφή του στην ομάδα. Παρά τις παλιές έχθρες, ο Μπέργκμαν παίρνει άδεια να συμμετάσχει στην τρέχουσα υπόθεση και συνειδητοποιεί ότι οι κατά συρροή φόνοι γυναικών έχουν τη σφραγίδα ενός παλιού του γνώριμου, του Έντουαρντ Χίντε. Ωστόσο, ο Χίντε βρίσκεται στη φυλακή και φαίνεται ότι κάποιος τον μιμείται. Σύντομα ο Μπέργκμαν καταλαβαίνει ότι δεν τον συνδέει μόνο ο Χίντε με την υπόθεση αλλά και το γεγονός ότι σχετίζεται προσωπικά με όλα τα θύματα. Ένα από αυτά μπορεί να είναι και η κόρη του.

Στη δεύτερη περιπέτεια με ήρωα τον Σεμπάστιαν Μπέργκμαν, οι Γιουρτ και Ρούσενφελντ επιβεβαιώνουν τη φήμη τους ως τα πιο καυτά νέα ονόματα στη σουηδική αστυνομική λογοτεχνία και παρασέρνουν τον αναγνώστη σε μια δραματική, ιλιγγιώδη και ανατρεπτική κούρσα ενάντια στο χρόνο.
Τίτλος βιβλίου:Ο μαθητής
Τίτλος πρωτότυπου:Lärjungen
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Hjorth, Michael (Συγγραφέας)
Rosenfeldt Hans (Συγγραφέας)
Κονδύλης, Γρηγόρης Ν. (Μεταφραστής)
ISBN:9789604968060
Σειρά εκδότη:Crime
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες