Ο κώδικας της θέλησης

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2015
ISBN:
9789603649281
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κώδικας της θέλησης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο κώδικας της θέλησης
Γνωρίζετε ότι το ποσοστό αποτυχίας των περισσότερων προγραμμάτων αυτοβοήθειας αγγίζει το 97%; Στην πραγματικότητα, η κλασική αρχή της προσωπικής βελτίωσης που σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησης και της θετικής σκέψης αποτελεί συνταγή αποτυχίας. Στο βιβλίο "Ο κώδικας της θέλησης", ο επιτυχημένος συγγραφέας Alexander Loyd αποκαλύπτει ένα μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιτέλους τη ζωή που επιθυμείτε και την επιτυχία που αξίζετε.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι το στρες, ή ο εσωτερικός φόβος, είναι ουσιαστικά η πρωταρχική αιτία οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζουμε, είτε είναι σωματικό, πνευματικό ή συναισθηματικό είτε ακόμα και περιστασιακό. Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι ο φόβος κυριολεκτικά προγραμματίζεται στο κυτταρικό μας επίπεδο. Γι’ αυτό οι περισσότεροι από εμάς αδυνατούμε να απενεργοποιήσουμε την αντίδραση στρες χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη της θέλησης. Για πρώτη φορά, ένα βιβλίο θα σας μάθει πώς να αλλάζετε τον κυτταρικό προγραμματισμό του φόβου σε προγραμματισμό αγάπης, προκαλώντας έτσι μια φυσική χημική αλυσιδωτή αντίδραση που θα σας ωθήσει προς τη δική σας απόλυτη επιτυχία.

Το βιβλίο βασίζεται στην επιστήμη, στην αρχαία σοφία, αλλά και σε δοκιμασμένες θεραπευτικές τεχνικές που εξαλείφουν τα προσωπικά εμπόδια που μας υπονομεύουν, ενώ προσφέρει ένα επαναστατικό ολιστικό πρόγραμμα σαράντα ημερών που στηρίζεται σε περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια κλινικής εμπειρίας.

Όπως και αν ορίζετε την επιτυχία -ως πλούτη, επαγγελματική ικανοποίηση, θεραπεία των προβλημάτων υγείας ή επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας-, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να την κατακτήσετε γρήγορα και οριστικά.
Τίτλος βιβλίου:Ο κώδικας της θέλησης
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Loyd, Alexander (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603649281
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2015
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες