Κασσιανής το αμάρτημα

Εκδότης:
Άνεμος Εκδοτική
Έτος:
2015
ISBN:
9789609585514
Σελίδες:
184
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κασσιανής το αμάρτημα
Τιμή εκδότη:€12,38
Η τιμή μας: €11,14
στο καλάθι
Κασσιανής το αμάρτημα
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη με πολλά μυστικά, ανομολόγητα πάθη και αφόρητη πλήξη, ζει η ορφανή, άσχημη και υπέρβαρη Κασσιανή. Η ιδιαίτερη αυτή νεαρή γυναίκα πέφτει θύμα δημόσιας διαπόμπευσης μέσω διαδικτύου, από έναν εραστή της περιοχής. Βαθιά ντροπιασμένη και πληγωμένη, αυτοεξορίζεται στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο τρένο της μεγάλης φυγής, αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της.
Στο ίδιο τρένο έχει ήδη επιβιβαστεί νωρίτερα ένας Ρουμάνος λαθρομετανάστης, ο Φλορίν, με εξόχως πλούσιο και περιπετειώδες βιογραφικό. Η συνάντησή τους θα είναι μοιραία. Η πορεία προς την εκδίκηση είναι σοκαριστική. Η πρωταγωνίστρια εμπλέκεται σε ζοφερές καταστάσεις και, ταυτόχρονα, διάφορα πρόσωπα με ιδιορρυθμίες και σπάνια χαρίσματα ζητούν ζωτικό χώρο στην ιστορία της.
Η αφήγηση ακροβατεί μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δημιουργούνται σκηνές ανατριχιαστικά απρόβλεπτες και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικές. Το παράδοξο μοιάζει φυσιολογικό, και το χιούμορ είναι θανατηφόρο. Μια εξωφρενικά αλλόκοτη ιστορία, με σταγόνες έμπνευσης από τον Τίτο Ανδρόνικο του Σαίξπηρ, τη γοτθική λογοτεχνία του Μπραμ Στόκερ και την αγγλοσαξονική μαύρη κωμωδία
Τίτλος βιβλίου:Κασσιανής το αμάρτημα
Εκδότης:Άνεμος Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Λαναράς Νάσος (Συγγραφέας)
ISBN:9789609585514
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες