Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι

Εκδότης:
Αγγελάκη Εκδόσεις
Έτος:
2014
ISBN:
9786185011871
Σελίδες:
206
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ" (ΙΗΣΟΥΣ) η πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα είναι η γιορτή της Ευσπλαχνίας!!! Η Ευσπλαχνία είναι η καλοσύνη του Θεού προς εμάς, κι εμείς πρέπει να έχουμε ευσπλαχνία στην καρδιά μας για να βοηθούμε τους άλλους, για να αντέχουμε αυτούς που μας ενοχλούν, για να έχουμε κατανόηση, για να παρηγορούμε αυτούς που υποφέρουν, γιατί ο Ιησούς είπε: "Όταν κάνεις κάτι καλό στους άλλους είναι σαν να το έχεις κάνει σ' Εμένα. Έτσι, πρέπει να είμαστε καλοί ακόμα και με αυτούς που μας πληγώνουν! Η Ευσπλαχνία κατακτάται με την πίστη στον Θεό, με καλές πράξεις και με καλή καρδιά, με καλά και ειλικρινά λόγια και με προσευχές". Έτσι είπε ο Ιησούς, όταν εμφανίστηκε στην Αγία Φαυστίνα Κοβάλσκα Για ν' ακούμε τη φωνή του Θεού, πρέπει να έχουμε γαλήνη στην ψυχή και να σωπαίνουμε.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας, είναι ένας τρόπος για να μας δείξει ο Θεός ότι η καρδιά Του είναι ανοιχτή για να μας βοηθήσει, είναι μια ασπίδα για να μας προστατεύει από το κακό, γιατί κάθε στιγμή μας έχει ένα νόημα και είναι πολύτιμη. Δεν πρέπει να σπαταλάμε το χρόνο μας σε εφήμερα πράγματα μα πρέπει να ζούμε τη ζωή μας σαν πρωταγωνιστές, γιατί ο Θεός μάς έκανε ελεύθερους. Έτσι πρέπει να διαλέξουμε σωστά, γιατί δεν είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα που έχουν αξία, μα η πραγματική αγάπη, που κερδίζεται με την ταπεινότητα και την απλότητα και τα ειλικρινή αισθήματα!
ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ". Δεν ζούμε τυχαία, μα κάθε στιγμή μας έχει νόημα! Ο καθένας από μας έχει μια αποστολή, ανάλογα με τις δεξιότητές μας, και με κάθε τρόπο πρέπει να συμμετέχουμε όλοι για να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο, γιατί καθένας από μας έχει ευθύνες και για τη σωτηρία των άλλων.
Μόνο η απόλυτη πίστη επιτρέπει στον Θεό να μας βοηθήσει! Αν λάβουμε τη Θεια Κοινωνία μετά την εξομολόγηση! Η δύναμη του Θεού θα μας βοηθήσει και θα μας προστατεύσει από κάθε κακό! Ο Θεός είναι αγάπη, και μόνο αν ταπεινά με πίστη, Του ζητάμε βοήθεια μέσω του μονάκριβου Υιού Του και της Παναγίας Παρθένας Μαρίας Μητέρας μας, θα λάβουμε απέραντες χάρες! Ειδικά αν λέμε κάθε μέρα το ροζάριο της Ευσπλαχνίας θα λάβουμε από το Άγιο Πνεύμα οι σωστές συμβουλές για ν' αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα! Να ζητάμε βοήθεια στον Θεό με τις προσευχές και θα μας προστατεύει από κάθε κακό! Γιατί το πιο ισχυρό όπλο κατά του κακού είναι η προσευχή!!!

Αυτό το βιβλίο μιλεί για τα θαύματα που συνεχώς κάνει η Ευσπλαχνία του Θεού σε όποιον εμπιστεύεται την απέραντη καλοσύνη του.
Τίτλος βιβλίου:Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι
Περιέχει:DVD με προσευχές.
Εκδότης:Αγγελάκη Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Μεταξά, Νάντια (Μεταφραστής)
ISBN:9786185011871
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Σημείωση:Τα κέρδη χαρίζονται στη ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ για να βοηθήσει τους άστεγους.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες