Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας

Εκδότης:
Ορφέας
Έτος:
2008
ISBN:
9789606751134
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Εκτός κυκλοφορίας
Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Το βιβλίο "Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" είναι το πέμπτο μιας συναρπαστικής σειράς βιβλίων που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σημαντικά αξιοθέατα και να βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι φωτογράφοι και συγγραφείς Steve Watkins και Clare Jones βασίστηκαν στην πολύχρονη ταξιδιωτική πείρα τους για να επιλέξουν τους 30 πιο εντυπωσιακούς και εμπνευσμένους περιπάτους του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, ή και λιγότερο.

Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία προορισμών: από αστικούς περιπάτους, όπως η Διαδρομή της Ελευθερίας στη Βοστόνη και εκείνη πλάι στους εντυπωσιακούς ναούς του Κυότο, μέχρι το ασύλληπτης γεωμορφολογίας Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ, και το Μονοπάτι των 'Ινκα, στο Περού, θα διαβάσετε επίσης για πιο ξεκούραστες εκδρομές, όπως η κατοικία του Frank Lloyd Wright στον καταρράκτη Fallingwater και η βόλτα στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ. Για όσους αποζητούν την πρόκληση, το βιβλίο φιλοξενεί και κάποιες πιο απαιτητικές διαδρομές, όπως ο αλπικός γύρος του Mont Blanc και η πεζοπορία στο φαράγγι "Άλμα της Τίγρης", στην Κίνα.

Πλούσιο σε φωτογραφίες, από λήψεις που έγιναν αποκλειστικά γι' αυτήν την έκδοση, οι "Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν ιδέες για μια εμπνευσμένη ταξιδιωτική εμπειρία ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Τίτλος πρωτότυπου:Unforgettable Walks to Take Before You Die
Εκδότης:Ορφέας
Συντελεστές βιβλίου:Jones, Clare (Συγγραφέας)
Watkins, Steve (Συγγραφέας)
Σκάρα, Μίρκα - Μαρία (Μεταφραστής)
Jones, Clare (Φωτογράφος)
Watkins, Steve (Φωτογράφος)
ISBN:9789606751134
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Οδοιπορικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες