Κλεμμένες ζωές

Εκδότης:
Momentum
Έτος:
2014
ISBN:
9789609796385
Σελίδες:
235
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κλεμμένες ζωές
Τιμή εκδότη:€13,24
Η τιμή μας: €11,92
στο καλάθι
Κλεμμένες ζωές
Μια τυχαία συγκλονιστική αποκάλυψη θα σταθεί μοιραία για τη ζωή των μελών της οικογένειας του μεγαλοδικηγόρου Αθηνών, Παναγιώτη Ηλιοπούλου. Μια αποκάλυψη από το παρελθόν που θα ανατρέψει το παρόν και το μέλλον αυτής της "ευτυχισμένης" οικογένειας. Τίποτα δεν ήταν όπως φαινόταν και τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν.
Το αμαρτωλό παρελθόν αλλά και το παρόν του μεγαλοδικηγόρου, θα ρίξει βαριά σκιά στην οικογένειά του, στα παιδιά του και ιδιαίτερα στις δύο γυναίκες που είχαν την ατυχία να τον εμπιστευτούν και να τον αγαπήσουν. Δύο γυναίκες που τους έκλεψε τη ζωή, αφού τίποτα απ' όσα έζησαν δεν ήταν αληθινά.
Ένας μοιραίος άνθρωπος που πλήγωσε και σημάδεψε όσους βρέθηκαν γύρω του, για να εξαγοράσει την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, που τον "άδειασε" ως άνθρωπο και τον "αφυδάτωσε" από αισθήματα και συναισθήματα.
Όλα αυτά μέσα σ' αυτή την ταραγμένη εποχή της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Της κρίσης αρχών και αξιών. Της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης των πολιτών αυτής της χώρας που τους έκλεψαν τη ζωή.
Άραγε, θα υπάρξει Νέμεση για όλους αυτούς, αλλά και για τον μεγαλοδικηγόρο, πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας, εικόνα και ομοίωση της παρακμής που βιώνει αυτός ο τόπος την περίοδο αυτή;
Τίτλος βιβλίου:Κλεμμένες ζωές
Εκδότης:Momentum
Συντελεστές βιβλίου:Νικολαΐδης, Γιώργος, αρχιτέκτονας/συγγραφέας (Συγγραφέας)
ISBN:9789609796385
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες