Διπλή ζωή

Εκδότης:
Momentum
Έτος:
2013
ISBN:
9789609796101
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διπλή ζωή
Τιμή εκδότη:€13,24
Η τιμή μας: €11,92
Διπλή ζωή
Μπορεί άραγε να σταθεί κανείς απέναντι στη μοίρα που καθορίζει την πορεία μας; Μπορεί να ακυρώσει κάποιες στιγμές στη ζωή μας που επηρεάζουν το είναι μας και καθορίζουν το παρόν και το μέλλον μας; Κάποια τέτοια μοιραία στιγμή οι δύο φίλοι και συμφοιτητές, ο Φίλιππος και ο Ανδρέας θα αντικρύσουν τα υπέροχα μπλε μάτια της Μπριγκίτε που θα τους ταξιδέψουν αλλού, σ' άγνωστες καταγάλανες θάλασσες. Μια στιγμή καταλυτική για τη μετέπειτα ζωή των τριών αυτών νέων που μια ξεχωριστή αγάπη θα τους δέσει κεραυνοβόλα και παράφορα.

Μια ακατανίκητη έλξη η οποία είχε δύο όψεις που ποτέ όμως η μια δεν αντίκρισε την άλλη. Μια παράξενη ιστορία, ένας δισυπόστατος έρωτας που χώρισε μια ζωή στα δύο, αφού και οι δύο όψεις του ήταν αυθεντικές και γνήσιες.

Ένα μυθιστόρημα που ξετυλίγει το κουβάρι του χρόνου στο λαβύρινθο μιας ιδιαίτερης ζωής που προσπαθεί ν' απεικονίσει ρεαλιστικά και σε βάθος τα φωτεινά σκοτάδια της ψυχής των πρωταγωνιστών του. Πεπρωμένα, πάθη, λάθη και διαδρομές στ' αχνάρια του πιο παράξενου έρωτα. Η μοίρα θα γράψει τον απρόσμενο επίλογο αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.
Τίτλος βιβλίου:Διπλή ζωή
Εκδότης:Momentum
Συντελεστές βιβλίου:Νικολαΐδης, Γιώργος, αρχιτέκτονας/συγγραφέας (Συγγραφέας)
ISBN:9789609796101
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες