Ιερά Σύνοψις

Εκδότης:
Εκδόσεις Φως
Έτος:
2006
ISBN:
9789608093201
Σελίδες:
631
Εξώφυλλο:
Δερματόδετο
Ιερά Σύνοψις
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Ιερά Σύνοψις
Η Χριστιανική Ένωσις Εργαζομένης Νεολαίας προέβη εις την παρούσαν επιμελημένην έκδοσιν της Μεγάλης Ιεράς Συνόψεως, δια να βοηθήση τον ευλαβή χριστιανόν εις την προς τον Θεόν προσευχήν του και εις την μετά προσοχής και ζήλου παρακολούθησιν των Ιερών Ακολουθιών.

Εις την πολυτάραχον σημερινήν εποχήν καθίσταται ολοένα και περισσότερον αντιληπτή η ανάγκη της προσευχής. Ζαλισμένος ο σύγχρονος άνθρωπος από την τρικυμίαν των βιοτικών φροντίδων, αναζητεί με αγωνίαν βάσιν σταθεράν και ακλόνητον δια να στηριχθή. Και βάσις άλλη, σταθερωτέρα από την προσευχήν, δεν υπάρχει.

Δια της παρούσης Μεγάλης Ιεράς Συνόψεως και του πλήθους των εν αυτή προσευχών βοηθείται ο πιστός να προσπέραση, δια της προσευχής, εις τας στοργικάς αγκάλας του Σωτήρος Χριστού και να εύρη στοργήν, ανακούφισιν και λύσιν εις όλα τα προβλήματά του.

Ψυχαί χριστιανικοί, εξαγνισθείσαι δια της προσευχής, θα κινούν την γλώσσαν του και θα τον διδάσκουν να αναπέμπη εις τον Θεόν δοξολογίαν και αίνον, δια να λαμβάνη εξ Αυτού πλουσίαν την ευλογίαν και την χάριν.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Ιερά Σύνοψις
Εκδότης:Εκδόσεις Φως
ISBN:9789608093201
Σειρά εκδότη:Εκκλησιαστική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες