Με το άρωμα του Νείλου

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2014
ISBN:
9789603647089
Σελίδες:
656
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Με το άρωμα του Νείλου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Με το άρωμα του Νείλου
Ο Δημήτρης και ο Νικόλας, δύο αδέρφια που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, ακολουθούν τον άνεμο και μεταναστεύουν στην Αίγυπτο. Εκεί φτιάχνουν το σπιτικό τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγγίζουν τη φωτιά του έρωτα, κάνουν οικογένεια, γίνονται πλούσιοι και ανέρχονται κοινωνικά. Αλλά, όπως ο Νείλος φουσκώνει και πλημμυρίζει τη στεριά, έτσι κι ένα μοιραίο λάθος θα καταστρέψει την ευτυχία τους.
Ο καιρός περνάει, τα νερά αποτραβιούνται και αφήνουν πίσω τους γόνιμη γη. Ο γιος του Δημήτρη, παρά τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ξεχωρίζει και γίνεται ένας άνθρωπος αγαπητός για τις ικανότητες και την ανθρωπιά του. Απρόσμενα θα γνωρίσει την Άννα και θα μας διδάξει την έννοια της πραγματικής και απόλυτης αγάπης. Μέσα απ’ τα μάτια τους αντικρίζουμε τον Καβάφη, κάποια απογεύματα σε ένα μικρό καφενείο, να εμπνέεται τα ποιήματά του και να συναντιέται με άλλες προσωπικότητες της εποχής.

Ανθρώπινα πάθη, απληστία, απρόβλεπτα γεγονότα καθώς και αγνή και ανιδιοτελής αγάπη συνθέτουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και προσκαλούν τον αναγνώστη να ταξιδέψει στο μαγευτικό Μισίρι του προηγούμενου αιώνα, στην ακμή του απόδημου ελληνισμού.
Τίτλος βιβλίου:Με το άρωμα του Νείλου
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδου - Αδαμίδου, Ειρένα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603647089
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες