Ο κήπος των πειραμάτων (τ.2)

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2014
ISBN:
9789603647034
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κήπος των πειραμάτων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο κήπος των πειραμάτων (τ.2)
Η ΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Πέφτουν αμέσως σε μια νέα παγίδα με τη μορφή ενός διεστραμμένου λούνα παρκ όπου εκδίδονται κοπέλες υπό τις εντολές της μαντάμ. Τη στιγμή που τα δυσοίωνα σχέδια της μαντάμ για το μέλλον της Ρίνα αποκαλύπτονται, η μοίρα των δύο νέων αλλάζει και πάλι ρότα. Με τον Γκάμπριελ στο πλευρό της, η Ρίνα ταξιδεύει σ' ένα τοπίο εξίσου σκοτεινό με αυτό που άφησε πίσω της πριν από ένα χρόνο - ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει το φόβο και την απελπισία που κατατρύχουν την ηρωίδα μας.
Οι δύο νέοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο Μανχάταν, όπου η Ρίνα πιστεύει ότι θα είναι σχετικά ασφαλής δίπλα στον δίδυμο αδελφό της, τον Ρόουαν.
Όμως, ο δρόμος είναι μακρύς και γεμάτος κινδύνους - και σ' έναν κόσμο όπου τα κορίτσια ζουν μόλις μέχρι τα είκοσί τους και τα αγόρια πεθαίνουν στα είκοσι πέντε τους, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Το χειρότερο είναι ότι οι δύο νέοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον πεθερό της Ρίνα, τον Βον, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τη γυρίσει πίσω στο αρχοντικό... με όποιον τρόπο χρειαστεί.
Στη συνέχεια του πρώτου βιβλίου της σειράς "Ο Κήπος των Πειραμάτων", η Ρίνα καλείται να αποφασίσει αν η ελευθερία αξίζει κάθε τίμημα - τώρα που κινδυνεύει να χάσει περισσότερα από ποτέ.


Βιβλία στην ίδια σειρά:
Τίτλος βιβλίου:Ο κήπος των πειραμάτων
Τίτλος πρωτότυπου:Fever
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:DeStefano, Lauren (Συγγραφέας)
ISBN:9789603647034
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες