Δηλητηριώδες νανούρισμα

Η χρονιά του εμβρύου
Εκδότης:
Jemma Press
Έτος:
2008
ISBN:
9789606732133
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δηλητηριώδες νανούρισμα
Τιμή εκδότη:€15,14
Η τιμή μας: €13,63
στο καλάθι
Δηλητηριώδες νανούρισμα
Είμαι σίγουρος ότι τα έχετε ξανακούσει... "πρωτοποριακό", "ό,τι καλύτερο", "μοναδικό στο είδος του!" μπλα, μπλα, μπλα, μπλα... γι' αυτό μη σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντας όλες αυτές τις φράσεις. Αντιθέτως, ανοίξτε την έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας σ' ένα οποιοδήποτε σημείο και διαβάστε τρεις σελίδες. Σωστά, σ' ένα οποιοδήποτε σημείο σ' αυτήν τη συλλογή των διακοσίων και παραπάνω σελίδων με τις πιο ποταπές ιστορίες από τα πρώτα έντεκα τεύχη του βασιλιά του μαύρου χιούμορ - "Το Δηλητηριώδες Νανούρισμα".
Το Δηλητηριώδες Νανούρισμα, το σπίτι του εμβρύου καρτούν, το βιβλίο που έκανε το βουντού ξανά ανατριχιαστικό, που σας έκανε να φοβάστε τους απογραφείς, τους χιονάνθρωπους και τις μασκότ δημητριακών.

Εμπρός, λοιπόν, διαβάστε όποιες τρεις θέλετε. Το κάνατε; Ωραία. Τώρα συνέλθετε, πηγαίνετε το βιβλίο στο παιδί στο ταμείο και δώστε του 15 ευρώ. Μη συνεχίζετε να διαβάζετε, τα ξαφνικά ξεσπάσματα γέλιου σας τρομάζουν τον κόσμο στο μαγαζί. Καλύτερα, μάλιστα, να καλύψετε και το εξώφυλλο με κάτι λιγότερο εκκεντρικό πηγαίνοντας στο ταμείο, βάλτε ένα άλλο βιβλίο από πάνω... Για όνομα δηλαδή, έμβρυο είναι αυτό στο εξώφυλλο.
Τίτλος βιβλίου:Δηλητηριώδες νανούρισμα
Υπότιτλος βιβλίου:Η χρονιά του εμβρύου
Τίτλος πρωτότυπου:Arsenic Lullaby
Εκδότης:Jemma Press
Συντελεστές βιβλίου:Paszkiewicz, Douglas (Συγγραφέας)
Σπυροπούλου, Μπέλλα (Μεταφραστής)
Paszkiewicz, Douglas (Εικονογράφος)
ISBN 10:
ISBN 13:
9606732134
9789606732133
Πρώτη έκδοση:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες