Αγάπη σ’ αγαπάω

Μια ιστόρηση της αγάπης με κείμενα, τραγούδια και ζωγραφιές
Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
2013
ISBN:
9789605277659
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγάπη σ’ αγαπάω
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
στο καλάθι
Αγάπη σ’ αγαπάω
Η πέμπτη δισκογραφική δουλειά του Χρυσόστομου Σταμούλη, μαζί με ένα βιβλίο με κείμενα για την αγάπη, σημαντικών ανθρώπων των γραμμάτων και την Τέχνης. Όσκαρ Ουάιλντ, Χαλίλ Γκιμπράν, Μάνος Χατζιδάκις, Τάσος Λειβαδίτης κ.α. Τα σχέδια που κοσμούν το βιβλίο υπογράφει ο Χρίστος Πίτσιλος.

Τα οκτώ τραγούδια του cd υπογράφει ο συνθέτης, σε στίχους Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Παναγιώτη Θωμά, Σόνιας Κούμουρου και του ίδιου.

Ερμηνεύουν: Μελίνα Κανά, Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Απόστολος Ρίζος. Παίζουν οι: Θάνος Σταυρίδης, Δημήτρης Λάππας & Βασίλης Βαρβαρέσος

"Τα χρόνια πέρασαν. Γέμισαν επανάσταση. Ο κόσμος γνώρισε με τρόπο σκληρό την απουσία. Αγόρια και κορίτσια ξεχύθηκαν τους δρόμους και κυνήγησαν έως θανάτου τον ουρανό. Σύγχυση. Το δίκαιο. Τα λάβαρα. Ο έρωτας. Τα πλήθη ανέβηκαν τους καμένες στέγες. Ο λαχειοπώλης σήκωσε τη σημαία ψηλά, κοίταξε το απρόσμενο και επανήλθε στην τάξη. Μόλις τον είδε η αταξία πήρε θάρρος και άρχισε να γελά αμφισβήτηση. Αντίσταση, φώναξε και χάθηκε στη στροφή τους ελπίδας. Η μάχη δόθηκε μέχρι τέλους. Τότε το παιδί κατέβηκε από το σταυρό, έσκυψε στη γη και μάζεψε το φυλαχτό. Το πουλί που το είδε πέταξε γρήγορα κοντά του. Μαζί ανέβηκαν στο ποδήλατο και πήραν το δρόμο ανάμεσα τους παπαρούνες. Ο ουρανός γέμισε πολύχρωμους χαρταετούς. Κι αυτοί φτιάξανε λέξεις απροστάτευτες και επίμονες. Θάν' η αγάπη φυλαχτό... Πήρα και τους αγέρηδες... Γιορτές πληγές... Κατάλευκο πουλί... Αγάπες... Αυγουστιάτικη μου θλίψη... Έρωτας στα χιόνια... Αγάπη σ' αγαπάω."

(από την εισαγωγή του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Αγάπη σ’ αγαπάω
Υπότιτλος βιβλίου:Μια ιστόρηση της αγάπης με κείμενα, τραγούδια και ζωγραφιές
Περιέχει:CD
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Σταμούλης, Χρυσόστομος Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789605277659
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες