Στα βήματα της Ιφιγένειας

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2013
ISBN:
9789601646091
Σελίδες:
215
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στα βήματα της Ιφιγένειας
Τιμή εκδότη:€11,45
Η τιμή μας: €10,31
στο καλάθι
Στα βήματα της Ιφιγένειας
Κάτι έφταιξε κι έχασε την πτήση της - οι διακοπές της στο Λονδίνο θα συντόμευαν κατά μία μέρα. Η ψιλόλιγνη δωδεκάχρονη κοπελίτσα δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η μικρή ατυχία θα γινόταν αιτία ν' αλλάξει η ζωή της - γιατί στο αεροπλάνο της επόμενης μέρας βρισκόταν ο μεγάλος καλλιτέχνης, αναζητώντας το πρόσωπο που θα ενσάρκωνε την ηρωίδα του... Και την είδε. Έτσι παράξενα ξεκίνησε αυτή η ιστορία, που μοιάζει ψεύτικη, αλλά είναι αληθινή.

Ο καλλιτέχνης ήταν ο Μιχάλης Κακογιάννης, κι αυτή η δωδεκάχρονη μικρή έγινε η Ιφιγένεια της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας.

Μέσα από τις σελίδες του μυθιστορήματος παρακολουθούμε το ξάφνιασμα και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που έζησαν αυτή την αληθινή ιστορία και παράλληλα το πλησίασμα μιας έφηβης και της αρχαίας συνομήλικης της: ανεβαίνοντας μονάχη και αγέρωχη τα σκαλιά του βωμού της Αυλίδας, η Ιφιγένεια μοιάζει να απλώνει μέσα απ' τους αιώνες το χέρι της στη μικρή ηθοποιό και να της δείχνει όχι έναν τρόπο θανάτου, αλλά έναν τρόπο ζωής - τον τρόπο της απόφασης και της αξιοπρέπειας.
Τίτλος βιβλίου:Στα βήματα της Ιφιγένειας
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαμόσχου, Ηρώ (Συγγραφέας)
ISBN:9789601646091
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες