Το άλικο και το λευκό

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601409719
Σελίδες:
1077
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το άλικο και το λευκό
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το άλικο και το λευκό
Ένας πλούσιος αρωματοποιός, μια ικανότατη πανέξυπνη πόρνη που γίνεται μούσα του, μια μητέρα που αδυνατεί να παρακολουθήσει τις ραγδαίες εξελίξεις της ήσυχης ζωής της και μια κόρη που νιώθει παραμελημένη και ψάχνει να βρει τη θέση που της ανήκει είναι τα κεντρικά πρόσωπα του βιβλίου. Η θρησκεία, το σεξ, ο θάνατος, αλλά πάνω από όλα η αγάπη είναι τα θέματα που πραγματεύεται με εξαιρετική μαεστρία ο αναγνωρισμένος συγγραφέας Μισέλ Φέιμπερ.
Το μυθιστόρημα "Το Άλικο και το Λευκό" στηρίζει την εξέλιξη της πλοκής του στην πεποίθηση ότι ναι μεν οι άντρες κυβερνούν τον κόσμο, αλλά τα αισθήματα των γυναικών έχουν τη δύναμη να κινούν τα νήματα και να τον κλονίζουν συθέμελα. Με συγκλονιστικό, καταιγιστικό ρυθμό προχωράει βαθύτερα από τη σκιαγράφηση των χαρακτήρων του. Εν μέρει έπος, αλλά και ηθογραφία, συνεπαίρνει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
Η Σούγκαρ, μια δεκαεννιάχρονη πόρνη, ζει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα. Από το τρομερό μπορντέλο της κυρίας Κασταγουέι αρχίζει η άνoδός της στην υψηλή κοινωνία. Και μπορεί η Σούγκαρ να νοικιάζει το σώμα της, η ψυχή της όμως της ανήκει.
Τίτλος βιβλίου:Το άλικο και το λευκό
Τίτλος πρωτότυπου:The Crimson Petal and the White
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Faber, Michel, 1960- (Συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου, Χριστιάννα Ε. (Μεταφραστής)
ISBN:9789601409719
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες