Γνώθι το curriculum

Γενικά και ειδικά θέματα αναλυτικών προγραμμάτων και διδακτικής
Εκδότης:
Διάδραση
Έτος:
2011
ISBN:
9789609539647
Σελίδες:
638
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γνώθι το curriculum
Τιμή εκδότη:€34,84
Η τιμή μας: €31,36
Γνώθι το curriculum
Tο βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των Παιδαγωγικών Τμημάτων και σε εκπαιδευτικούς. Ωστόσο, απευθύνεται ταυτόχρονα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται γενικότερα για τα θέματα και τη διαδικασία της παιδείας.

Ο σκοπός του συγγραφέα είναι να βοηθήσει στο να κατανοηθούν, αφενός τα βασικά και γενικά στοιχεία από τη γνωστική περιοχή των αναλυτικών προγραμμάτων, αφετέρου τα ειδικότερα θέματα που άπτονται της διδασκαλίας και της μάθησης.

Η θεματική του βιβλίου είναι ευρεία και περιλαμβάνει τα θέματα του προσανατολισμού των αναλυτικών προγραμμάτων, της επιλογής και οργάνωσης του περιεχομένου τους, των μοντέλων σχεδιασμού και αξιολόγησής τους, καθώς και των μελλοντικών κατευθύνσεων που στοιχειοθετούν τις διαδικασίες σχεδιασμού τους. Επίσης περιλαμβάνει θέματα όπως η ομαδοσυνεργατική μάθηση, η κριτική σκέψη και η κριτική συνείδηση, τα μαθησιακά στιλ και οι πολλαπλές ευφυΐες και φυσικά η επίδρασή τους στο αναλυτικό πρόγραμμα και τη διδασκαλία. Ο συγγραφέας ελπίζει να αποτελέσει η γνώση των θεμάτων αυτών και του προβληματισμού που τα συνοδεύουν χρήσιμο βοήθημα στην οποιαδήποτε προσπάθεια αναμόρφωσης των αναλυτικών προγραμμάτων.
Τίτλος βιβλίου:Γνώθι το curriculum
Υπότιτλος βιβλίου:Γενικά και ειδικά θέματα αναλυτικών προγραμμάτων και διδακτικής
Εκδότης:Διάδραση
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηγεωργίου, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609539647
Στοιχεία έκδοσης: 2011
Σημείωση:Επανέκδοση: "Ατραπός".
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες