Ράντλεϋ

Μια ασυνήθιστη οικογένεια: Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2012
ISBN:
9789601640174
Σελίδες:
503
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ράντλεϋ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ράντλεϋ
Ο Πίτερ, η Χέλεν και τα δυο παιδιά τους ζουν σε μια πόλη της Αγγλίας...

Οι "Ράντλεϋ" μοιάζουν με μια συνηθισμένη οικογένεια, με τις δυσκολίες της αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές της. Διαφέρουν όμως σε κάτι: είναι βαμπίρ... Τα παιδιά της οικογένειας, ο Ρόουαν και η Κλάρα, δεν το ξέρουν, οι γονείς τους είχαν από παλιά πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν μια δίαιτα "εγκράτειας", ώστε η ζωή τους να αρχίσει να κυλά φυσιολογικά και να μη φτάνουν στο σημείο να λαχταράνε να ρουφήξουν το αίμα των γειτόνων τους. Όλη αυτή η προσπάθεια θα πάει χαμένη από τη μια στιγμή στην άλλη τη μέρα που ένα αγόρι θα επιτεθεί ερωτικά στην Κλάρα και εκείνη στην προσπάθεια της ν' αμυνθεί... θα τον κάνει κομματάκια.

Και τότε είναι που θα εμφανιστεί ο θείος Γουίλ, ένα βαμπίρ της παλιάς οχολής που έχει την τάση να ανακατεύεται σε όλα τα οικογενειακά προβλήματα...

Από έναν από τους πιο έξοχους νέους Βρετανούς μυθιστοριογράφους, έρχεται ένα ιδιοφυές και πρωτότυπο μυθιστόρημα που μιλάει με καυστικότητα αλλά και συμπάθεια για τα προβλήματα της ενηλικίωσης και της οικογενειακής ζωής, μέσα από το συγκινητικό, συναρπαστικό και εντυπωσιακό πορτρέτο μιας ασυνήθιστης οικογένειας.

Οι "Ράντλεϋ" αναρωτιούνται τι γινόμαστε όταν μεγαλώνουμε, και ανακαλύπτουν τι κερδίζουμε και τι χάνουμε όταν αρνούμαστε τιε επιθυμίες μας.
Τίτλος βιβλίου:Ράντλεϋ
Υπότιτλος βιβλίου:Μια ασυνήθιστη οικογένεια: Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The Radleys
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Haig, Matt (Συγγραφέας)
Κοντολέων, Κώστια (Μεταφραστής)
ISBN:9789601640174
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες