Warcraft: Η τελική σύγκρουση

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2023
ISBN:
9789603065814
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Warcraft: Η τελική σύγκρουση
Τιμή εκδότη:€13,50
Η τιμή μας: €12,15
Warcraft: Η τελική σύγκρουση
Τα γενναία ξωτικά της νύχτας είναι συντετριμμένα μετά το χαμό του λατρευτού τους στρατηγού. Ο μαύρος δράκος Νελθάριον κρατά για τον εαυτό του την Ψυχή του Δαίμονα και έχει σκορπίσει τα πανίσχυρα σμήνη των δράκων στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Ο άρχοντας των δαιμόνων, ο Αρκιμοντ, έχει καταφέρει να οδηγήσει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα στις πύλες του Κάλιμντορ. Ο τόπος και οι κάτοικοί του έχουν κλονιστεί από τα αλλεπάλληλα πλήγματα, ενώ μια φρίκη πέρα από κάθε φαντασία πλησιάζει ολοένα περισσότερο από τα βάθη του Πηγαδιού της Αιωνιότητας...

Στη συναρπαστική κατάληξη της επικής τριλογίας, ο μάγος-δράκος Κράσους και ο νεαρός δρυΐδης Μαλφιούριον διακινδυνεύουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το Αζεροθ από την απόλυτη καταστροφή. Οι δύο σύντροφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις συμμαχικές φυλές με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα στρατό που θα καταφέρει να πολεμήσει τις δυνάμεις της Φλεγόμενης Λεγεώνας. Γιατί, αν η ψυχή του Δαίμονα πέσει στα χέρια της Λεγεώνας, θα χαθεί κάθε ίχνος ελπίδας για τον κόσμο. Και έτσι φτάνει η στιγμή της τελειωτικής αναμέτρησης!

Το τρίτο βιβλίο μιας μοναδικής τριλογίας για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένης στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.
Τίτλος βιβλίου:Warcraft: Η τελική σύγκρουση
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Knaak, Richard A. (Συγγραφέας)
Παϊδούση, Ειρήνη (Μεταφραστής)
ISBN:9789603065814
Σειρά εκδότη:War of the Ancients
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2023
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες