Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής

Ο κορυφαίος οδηγός για τη λειτουργία των νέων σχολικών επιτροπών στους καλλικρατικούς δήμους
Εκδότης:
Έπαφος
Έτος:
2011
ISBN:
9789609735001
Σελίδες:
125
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€33,84
Η τιμή μας: €30,46
Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής
Το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τα θέματα των σχολικών επιτροπών -σε αντίθεση με όλα τα άλλα- δεν αλλάζει πολύ συχνά. Για το λόγο αυτό προσφέρεται να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή. Τα θέματα της σχολικής επιτροπής - επειδή αφορούν κυρίως στα οικονομικά- θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπισή τους.
Επειδή διαπιστώσαμε ότι διάφορες πηγές αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, ίδια θέματα και κυρίως αναφέρονται σε νομοθετήματα που έχουν καταργηθεί, θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθούμε, με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει, με το μεγάλο αυτό θέμα των Σχολικών Επιτροπών. Το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη νομοθεσία, τη σχετική με τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, με τη μεγαλύτερη δυνατή κωδικοποίηση. Ταυτόχρονα σε κάθε θέμα μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα, τα δε σπουδαιότερα τα παραθέτουμε αυτούσια.
Το δεύτερο μέρος περιέχει κωδικοποιημένες όλες τις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής χωρισμένες σε ενότητες (λειτουργία σχολικής επιτροπής, καθαρίστρια, κυλικείο). Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν όλα τα σχετικά υποδείγματα. Τα υποδείγματα μπορούν να φωτοτυπηθούν, να συμπληρωθούν και να χρησιμοποιηθούν. Για το λόγο αυτό δεν έχουν τίτλο. Μπορείτε όμως εύκολα να τα βρείτε, αφού στις ενέργειες αναγράφεται η σελίδα του σχετικού υποδείγματος.
Τίτλος βιβλίου:Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής
Υπότιτλος βιβλίου:Ο κορυφαίος οδηγός για τη λειτουργία των νέων σχολικών επιτροπών στους καλλικρατικούς δήμους
Εκδότης:Έπαφος
Συντελεστές βιβλίου:Καρβούνης, Ευάγγελος (Συγγραφέας)
ISBN:9789609735001
Στοιχεία έκδοσης: 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες