Ο διττός εαυτός πώς λειτουργεί;

Όταν η επιστήμη ανακαλύπτει μια ξεχασμένη αλήθεια
Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2012
ISBN:
9789606765681
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο διττός εαυτός πώς λειτουργεί;
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
στο καλάθι
Ο διττός εαυτός πώς λειτουργεί;
Διατυπωμένη το 1988, η επιστημονική θεωρία του Jean-Pierre Garnier Malet η οποία αφορά στη διττότητα του χώρου και του χρόνου, αποδεικνύει ότι όλοι έχουμε έναν διττό εαυτό. Μη αντιληπτός αλλά παρόλα αυτά πραγματικός, αυτός ο άλλος, ανώτερος εαυτός μας μπορεί να μας καθοδηγεί κάθε στιγμή, υπό τον όρο να μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο θα συνάψουμε μια εποικοδομητική σχέση μαζί του.

Γνωρίζοντας κάποιες στοιχειώδεις αρχές της λειτουργίας του νόμου της διττότητας, είναι πράγματι εφικτό να έρθουμε σε επαφή μαζί του για να επωφεληθούμε από τις συμβουλές του. Αυτό γίνεται μέσω του ύπνου, των διαισθήσεων, των προαισθημάτων και μέσα από σημεία και συγχρονικότητες που συνιστούν ανταλλαγές πληροφοριών ανάμεσα σ' αυτόν το μέλλον μας και εμάς τους ίδιους.
Χάρη στον διττό μας μπορούμε να γίνουμε διορατικοί και να "αλλάζουμε το μέλλον μας" μέσα από μη αντιληπτά "χρονικά ανοίγματα".

Αυτόν τον νόμο και την εφαρμογή του ανακάλυψε ο Αυρήλιος, ένα παιδί δέκα ετών. Έχοντας αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα και όντας έκπληκτος από την έλλειψη κατανόησης εκ μέρους των γονέων του, δεν αμφισβήτησε την ύπαρξη αυτού του διττού και μας έθεσε το κρίσιμο ερώτημα: "Ο διττός μου... πώς λειτουργεί;"

Η απάντηση που δίνουμε στον Αυρήλιο αποτελεί το αντικείμενο αυτού του βιβλίου. Διαβάζοντάς το, θα ανακαλύψετε, όπως και ο ίδιος, την ευκολία με την οποία είναι δυνατόν να βρούμε μια καθημερινή ισορροπία και, κυρίως, τον σκοπό της ζωής μας.
Τίτλος βιβλίου:Ο διττός εαυτός πώς λειτουργεί;
Υπότιτλος βιβλίου:Όταν η επιστήμη ανακαλύπτει μια ξεχασμένη αλήθεια
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Garnier Malet, Jean-Pierre (Συγγραφέας)
Garnier Malet, Lucile (Συγγραφέας)
Cooreman, Brigitte (Μεταφραστής)
ISBN:9789606765681
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2012
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες