Τα μονοπάτια της ζωής

4 νουβέλες
Εκδότης:
myedtion.gr
Έτος:
2012
ISBN:
9789603879596
Σελίδες:
125
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μονοπάτια της ζωής
Τιμή εκδότη:€12,84
Η τιμή μας: €11,56
στο καλάθι
Τα μονοπάτια της ζωής
Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, τραγικά επίκαιρες, μας δείχνουν ότι π ζωή έχει τις δικές της νόρμες και υπακούει σε δικούς της κανόνες. Ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός για να φέρει τη ζωή στα μέτρα του. Μπορεί να ονειρεύεται, να σχεδιάζει, αλλά ένα Λεπτό είναι αρκετό για να έρθουν τα πάνω κάτω και να αλλάξουν τα πάντα.

Τι είναι δίκαιο και τι άδικο; Υπάρχει Θεός; 0 χαρακτήρας του ανθρώπου αλλάζει; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που γεννιούνται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Ο Ρακοβίτης περιγράφει παραστατικά τους χαρακτήρες των ηρώων του και ακολουθώντας την τεχνοτροπία του ρεαλισμού προβάλλει θέματα κοινωνικά, ψυχολογικά και εν μέρει θρησκευτικά, θίγει την κοινωνική αδικία, τη διαφθορά, τη σχέση των ανθρώπων με τα υλικά αγαθά, τις ανθρώπινες σχέσεις και το θέμα της πίστης. Ο αναγνώστης συμπάσχει με τους ήρωες και αγωνιά για την έκβαση της ιστορίας τους, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα κάποια στοιχεία του εαυτού του στις πράξεις, στα λόγια, στις σκέψεις τους αλλά και στα γεγονότα που εκτυλίσσονται.
Τίτλος βιβλίου:Τα μονοπάτια της ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:4 νουβέλες
Εκδότης:myedtion.gr
Συντελεστές βιβλίου:Ρακοβίτης, Δημοσθένης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603879596
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες