Θετική ενέργεια

Απλές τεχνικές και συμβουλές για περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση
Εκδότης:
Foodmusic
Έτος:
2012
ISBN:
9789609903905
Σελίδες:
133
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θετική ενέργεια
Τιμή εκδότη:€11,06
Η τιμή μας: €9,95
στο καλάθι
Θετική ενέργεια
Ανεξάρτητα με το τι θες να πετύχεις στη ζωή σου, το ένα και πιο σημαντικό που χρειάζεσαι είναι η ενέργεια. Αν δεν έχεις ενέργεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ αν είσαι γεμάτος ενέργεια μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Ο κόσμος ανήκει σε αυτούς που έχουν ενέργεια!

Έχεις ποτέ νιώσει πως δεν έχεις αρκετή ενέργεια να κάνεις αυτά που θες να κάνεις; Έχεις ποτέ νιώσει τόσο κούραση που το μόνο που θες να κάνεις είναι να κοιμηθείς; Έχεις ποτέ ξυπνήσει βαριεστημένα το πρωί χωρίς καμία όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι; Έχεις ποτέ αναγκαστεί να πιείς τον ένα καφέ μετά τον άλλο για να κρατηθείς σε εγρήγορση;

Όλοι μας έχουμε περάσει κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις. Τα καλά νέα είναι ότι η ενέργεια είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Μπορείς και εσύ να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σου δώσουν περισσότερη ενέργεια. Να βάλεις κάποιες συνήθειες στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου και να απελευθερώσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να αυξήσεις τα επίπεδα της θετικής σου ενέργειας. Θα μάθεις απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις σε όλους τους τομείς που επηρεάζουν την ενέργειά σου σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Δεν έχει σημασία τι έκανες μέχρι σήμερα. Μην αφήνεις το παρελθόν να καθορίζει το μέλλον. Εξάλλου, η μόνη ζωή που αξίζει είναι αυτή που βρίσκεται μπροστά σου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις τώρα κάποιες αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό στο είδος του επειδή παντρεύει όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που επηρεάζουν την ενέργεια σου. Όλα όσα χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τη ζωή σου και να αρχίσεις να ζεις όπως αξίζεις να ζεις, υπάρχουν εδώ. Αυτό το βιβλίο θα σου μάθει πώς να αποκτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτά που θέλεις και ξέρεις να κάνεις.
Τίτλος βιβλίου:Θετική ενέργεια
Υπότιτλος βιβλίου:Απλές τεχνικές και συμβουλές για περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση
Εκδότης:Foodmusic
Συντελεστές βιβλίου:Μπλέτσας, Ευτύχης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609903905
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες