Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη

Εκδότης:
Πέργαμος
Έτος:
1991
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη
Τιμή εκδότη:€11,21
Η τιμή μας: €10,09
Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη
Στη σειρά των βιβλίων της Καινής Διαθήκης με αναλυτικά σχόλια, ύστερα από τα βιβλία που προηγήθηκαν: α) "Το Κύκνειο Άσμα της Γης", που αποτελεί ανάλυση σε βάθος του βιβλίου της "Αποκάλυψης του Ιωάννη" και β) "Η επιστολή Ιούδα", οι εκδόσεις "Πέργαμος" παρουσιάζουν τώρα τρία ακόμα βιβλία, σε έναν τόμο με τίτλο: γ) "Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη".

Ο μαθητής Ιωάννης βρίσκεται αντιμέτωπος με ρεύματα διδασκαλιών, που αρχίζουν να διαβρώνουν την Αλήθεια, την πεμπτουσία της ζωντανής εκκλησίας του Ιησού Χριστού και μέσα στις επιστολές του αυτές καταθέτει όλο το πνευματικό υλικό για τη σωστή τους αντιμετώπιση. Τα ρεύματα αυτά, για τα οποία ανησυχούσε έντονα, όχι μονάχα δεν έπαψαν έκτοτε να υπάρχουν, αλλά στην εποχή μας μάλιστα βρίσκονται σε έξαρση και απειλούν ξανά αυτή την ίδια την υπόσταση της εκκλησίας του Χριστού.

Έτσι, το βιβλίο αυτό έρχεται ακριβώς πάνω στην κατάλληλη ώρα και αποτελεί χρησιμότατο βοήθημα για όλους, για κάθε μελετητή της Αγίας Γραφής· ειδικότερα μάλιστα για δασκάλους, κήρυκες και ομιλητές.
Τίτλος βιβλίου:Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη
Εκδότης:Πέργαμος
Συντελεστές βιβλίου:Φίλος, Σπύρος (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1991
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες