"Το ευαγγέλιο του Ιούδα": Η αλήθεια

Εκδότης:
Κάδμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789608184787
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ευαγγέλιο του Ιούδα: Η αλήθεια
Εξαντλημένο από τον εκδότη
"Το ευαγγέλιο του Ιούδα": Η αλήθεια
Κάθε χρόνο και, ειδικώς, πριν την Μεγάλη Εβδομάδα των απανταχού Ορθοδόξων, κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις ή "εφευρίσκονται" κάποιες ανακαλύψεις περί του προσώπου του Ιησού Χριστού, θυμάστε πέρυσι την εκτρωματική εκείνη μορφή που παρουσιάζετο ως Ιησούς ή ο,τιδήποτε που θα επηρεάσει -αρνητικώς- τους Ορθοδόξους. Έτσι, νομίζουν κάποιοι κύκλοι...
Φέτος δε, δημοσιεύθηκε και "διατυμπανίσθηκε" το απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιούδα, το οποίο επροκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων, τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Για την επιστήμη είναι καλό να δημοσιεύονται οποιαδήποτε κείμενα θεωρούνται σπάνια ή χαμένα. Αυτό, άλλωστε επιβάλλει ο κανόνας του σεβασμού προς τον άνθρωπο.
Στην παρούσα εργασία δίδεται, το κατά δύναμιν, μια απάντηση στην "διαφήμιση" του κειμένου, του αποκρύφου του Ιούδα μέσα -βεβαίως- από πηγές και με προσήλωση στην αλήθεια και σέβας προς τους αναγνώστες. Όταν θα τελειώσει την μελέτη της εργασίας μας ο αναγνώστης θα του έχουν λυθεί απορίες και θα έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις του.
Εξ άλλου, ο Μένανδρος ο Αθηναίος έχει πει ότι, η αλήθεια λάμπει, έρχεται στο φως ακόμη και εάν δεν την αναζητεί κάποιος! Εμείς, όμως, την αναζητήσαμε!
Τίτλος βιβλίου:"Το ευαγγέλιο του Ιούδα": Η αλήθεια
Εκδότης:Κάδμος
Συντελεστές βιβλίου:Παπαζήσης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Σωτηρίου, Ηλίας (Συγγραφέας)
ISBN:9789608184787
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες