Φίλιπποι

Ο σεισμός στη φυλακή του Αποστόλου Παύλου
Εκδότης:
Ο Λόγος
Έτος:
2011
ISBN:
9789605101237
Σελίδες:
86
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φίλιπποι
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
Φίλιπποι
Ήταν ο σεισμός των Φιλίππων ένα φυσικό γεγονός ή μία θεόσταλτη επέμβαση; Τι λέει η επιστημονική έρευνα για τη σεισμολογική δραστηριότητα της περιοχής; Ο διαπρεπής καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας και Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και του ΕΜΠ (Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) Αθηνών, Κωνσταντίνος Ν. Γκαραγκούνης, τολμάει να ερευνήσει και να δώσει επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν άλλη μια φορά την επέμβαση του Πάνσοφου Δημιουργού στην ιστορία του κόσμου.

Μετά από έρευνες δέκα ετών και πλέον και με τη συνεργασία επιστημόνων συναφών ειδικοτήτων, δε διαπίστωσαν κάποια αντίστοιχα καταστρεπτικά ευρήματα μεταξύ των υπαρχόντων υλικών ερειπίων, όπως θα το περίμενε ο κάθε επιστήμονας, ως αποτέλεσμα ενός φυσικού "μέγα σεισμού".

Αντιθέτως, υπάρχουν σαφέστατες αποδεικτικές αναφορές στη σχετική Βιβλική καταγραφή για ορατά αντικειμενικά υλικά στοιχεία, ως αποτέλεσμα του "μέγα σεισμού", όπως π.χ. σπάσιμο όλων των αλυσίδων των δεσμίων όπως και της πόρτας, μόνο στο συγκεκριμένο χώρο της φυλακής. Πράγμα που αποδεικνύει μία Θεόσταλτη αγαθοποιό επέμβαση.
Τίτλος βιβλίου:Φίλιπποι
Υπότιτλος βιβλίου:Ο σεισμός στη φυλακή του Αποστόλου Παύλου
Εκδότης:Ο Λόγος
Συντελεστές βιβλίου:Γκαραγκούνης, Κωνσταντίνος Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605101237
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες