Μέρισμα ευθύνης

Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
2011
ISBN:
9789605276393
Σελίδες:
92
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μέρισμα ευθύνης
Τιμή εκδότη:€9,95
Η τιμή μας: €8,96
Μέρισμα ευθύνης
Μέρισμα Ευθύνης, μέρισμα, αυτογνωσίας και συνυπευθυνότητας, μέρισμα επιγνώσεως και σεβασμού στο παρελθόν, μέρισμα, ενοχής και συνενοχής για το έλλειμμα πνευματικότητας και κρίσης αξιών της εποχής μας.

Μέρισμα αυτοσυνειδησίας, αντοχής και αντεπίθεσης στην ισοπέδωση, την αστάθεια και την αφωνία των καιρών μας. Μέρισμα αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης προς τον Άλλο. Μέρισμα προσωπικής και συλλογικής ενεργοποίησης και ανανέωσης του δημόσιου λόγου. Μέρισμα αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στο διαχρονικό εαυτό μας.

Κριτική στην εφήμερη εικόνα και τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που διαμορφώνουν το συλλογικό κεκτημένο, σε μια ανοιχτή συνομιλία του χθες με το σήμερα.

Η μνήμη είναι η τελευταία γραμμή άμυνας για να ξεφύγουμε επιτέλους απ' τον ανταγωνισμό της παρακμής, την ηθική και πνευματική κρίση, τον Πολιτισμό της Λήθης, τη λήθη του Πολιτισμού. Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της Ιστορίας, "η δύναμη των ανθρώπων είναι η δύναμη της Ιστορίας". Ο καθένας στην προσωπική του νησίδα έχει υποχρέωση αλλά και καθήκον να εκπέμψει το δικό του μοναδικό σήμα. Σήμα ελπίδας και εμπιστοσύνης. Σήμα επανεκκίνησης και υπέρβασης, όραμα και αφήγηση για το αύριο.
Τίτλος βιβλίου:Μέρισμα ευθύνης
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Λεβαντίδης, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789605276393
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες