Υγιεινή διατροφή για διαβητικούς

Ένας μοναδικός συνδυασμός, ένας σεφ και μια διαιτολόγος συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν 100 απίστευτα λαχταριστές και πραγματικά υπέροχες συνταγές
Εκδότης:
Τερζόπουλος Χρήστος
Έτος:
2011
ISBN:
9789606838170
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υγιεινή διατροφή για διαβητικούς
Τιμή εκδότη:€25,01
Η τιμή μας: €22,51
στο καλάθι
Υγιεινή διατροφή για διαβητικούς
Δεδομένου ότι ένα στους 20 θανάτους οφείλεται άμεσα ή έμμεσα στον διαβήτη, έχει γίνει η τετάρτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, η συχνότητα του διαβήτη έχει τριπλασιασθεί τα τελευταία 30 χρόνια και περισσότερα από 1 εκατομμύρια άτομα πάσχουν από την νόσο σήμερα.
Αλλά πώς μπορούμε να τον ελέγχουμε, ώστε να μην κυβερνά την ζωή μας; Πολύ απλό, ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και διαλέγουμε τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη -έτσι απολαμβάνουμε πεντανόστιμα πιάτα ενώ προσέχουμε τον διαβήτη μας. Το βιβλίο "Υγιεινή διατροφή για διαβητικούς" καταρρίπτει τον μύθο ότι τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη πρέπει να ακολουθούν μια αυστηρή και περιορισμένη δίαιτα.

Διαλέξτε τροφές που σας αρέσουν και ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σας. Μην τις αντιμετωπίζετε σαν τροφές που πρέπει ή δεν πρέπει να τρώτε. Η υγιεινή διατροφή έχει να κάνει με την ισορροπία από μια ποικιλία τροφών που απολαμβάνετε κι όχι εξαναγκασμός πρόσληψης τροφών που αντιπαθείτε.

Με τις συμβουλές που θα βρείτε στο βιβλίο αυτό μπορείτε να τρώτε φυσιολογικά και να προσθέσετε ποικιλία και νοστιμιά στην διατροφή σας. Περιέχει απλές συνταγές, χρησιμοποιώντας γνώσεις και πολλή φαντασία για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το φαγητό. Η ζωή είναι για να την ζεις, οπότε δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία.
Τίτλος βιβλίου:Υγιεινή διατροφή για διαβητικούς
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας μοναδικός συνδυασμός, ένας σεφ και μια διαιτολόγος συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν 100 απίστευτα λαχταριστές και πραγματικά υπέροχες συνταγές
Τίτλος πρωτότυπου:Healthy Eating for Diabete
Εκδότης:Τερζόπουλος Χρήστος
Συντελεστές βιβλίου:Worrall Thompson, Antony (Συγγραφέας)
Govindji, Azmina (Συγγραφέας)
ISBN:9789606838170
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Σημείωση:Μετάφραση: Ομάδα ΤΡΖ.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες