Πάρε ένα σάκο κι έλα... Κούβα

Εκδότης:
Λαγουδέρα
Έτος:
2008
ISBN:
9789607893574
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πάρε ένα σάκο κι έλα... Κούβα
Τιμή εκδότη:€10,15
Η τιμή μας: €9,14
Πάρε ένα σάκο κι έλα... Κούβα
Πρόκειται για την καταγραφή των ταξιδιωτικών εμπειριών του δημοσιογράφου Δημήτρη Παρούση (www.godimitris.gr) που πραγματοποιεί εδώ και 930 μέρες το γύρο του κόσμου!

Στο βιβλίο γίνεται μια προσπάθεια αυθόρμητης καταγραφής της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην Κούβα, μέσα από τη ματιά ενός δημοσιογράφου - ταξιδευτή και των συναισθημάτων του όπως τα έζησε στην περιπλάνησή του στην Κούβα. Παράλληλα δίνονται οι βασικότερες και πλέον χρήσιμες πληροφορίες για όποιον θελήσει να ταξιδέψει στο νησί του Κάστρο. Επίσης στο βιβλίο περιλαμβάνεται η έρευνα για την καταγραφή του ελληνικού στοιχείου και των Ελλήνων που ζουν στην Κούβα.

Πρόκειται για μια εκδοτική προσπάθεια που συνδυάζει τον παλιό και τον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας. Από τη μία τα κείμενα και από την άλλη η αμεσότητα του Ίντερνετ. Ένας αμφίδρομος τρόπος ενημέρωσης και ανάγνωσης. Ο αναγνώστης που θα ήθελε περισσότερες φωτογραφίες μπορεί να τις δει στο www.godimitris.gr . Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί με τον Δημήτρη ή ακόμα και να ταξιδέψει μαζί του και να αποτελέσει τον "πρωταγωνιστή" στο επόμενο βιβλίο ή στην επόμενη ιστορία.
Τίτλος βιβλίου:Πάρε ένα σάκο κι έλα... Κούβα
Εκδότης:Λαγουδέρα
Συντελεστές βιβλίου:Παρούσης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789607893574
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Οδοιπορικά
Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Κόσμος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες