Πρακτικός ονειροκρίτης

Τα όνειρα σού αποκαλύπτουν το μέλλον: Ποια σύμβολα προβλέπουν γάμο, νέο έρωτα, αρραβώνα, απιστία, διαζύγιο, κέρδος, ζημία, ευκαιρίες
Εκδότης:
Εμπειρία Εκδοτική
Έτος:
2011
ISBN:
9789604173198
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρακτικός ονειροκρίτης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πρακτικός ονειροκρίτης
Η ερμηνεία του συμβολισμού των ονείρων έχει γίνει αντικείμενο έρευνας μεγάλων ψυχαναλυτών, ψυχιάτρων και ψυχολόγων. Όμως και η λαϊκή σοφία, μέσα από την παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, δίνει τις δικές της ερμηνείες. Στον "Πρακτικό Ονειροκρίτη" έχουμε συμπεριλάβει τόσο την ψυχολογική όσο και την παραδοσιακή ερμηνεία των συμβόλων, συνδυάζοντας την ψυχολογική προσέγγιση με τον πλούτο της λαϊκής σοφίας.

Αυτό που καθιστά τον "Πρακτικό Ονειροκρίτη" ιδιαίτερα εύχρηστο, είναι ότι στο πρώτο μέρος έχουμε κωδικοποιήσει ανά τομέα τα σύμβολα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις, τα επαγγελματικά-οικονομικά και την υγεία, τα θέματα δηλαδή που αποτελούν τον πυρήνα της καθημερινότητάς μας. Το πρακτικό πρώτο μέρος ακολουθείται από έναν πλήρη σύγχρονο αλφαβητικό ονειροκρίτη.

Συμβουλευτείτε τον "Πρακτικό Ονειροκρίτη" και μάθετε τι σας αποκαλύπτουν τα όνειρά σας για τη ζωή και τον χαρακτήρα σας!
Τίτλος βιβλίου:Πρακτικός ονειροκρίτης
Υπότιτλος βιβλίου:Τα όνειρα σού αποκαλύπτουν το μέλλον: Ποια σύμβολα προβλέπουν γάμο, νέο έρωτα, αρραβώνα, απιστία, διαζύγιο, κέρδος, ζημία, ευκαιρίες
Εκδότης:Εμπειρία Εκδοτική
ISBN:9789604173198
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2011
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Εσωτερική Αναζήτηση > Όνειρα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες