Υμνολογικό Κυριακοδρόμιο

Νεοσύνθετα Απολυτίκια στα ευαγγελικά και αποστολικά αναγνώσματα των Κυριακών του έτους
Εκδότης:
Γρηγόρη
Έτος:
2009
ISBN:
9789609259989
Σελίδες:
282
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υμνολογικό Κυριακοδρόμιο
Τιμή εκδότη:€17,25
Η τιμή μας: €15,53
στο καλάθι
Υμνολογικό Κυριακοδρόμιο
Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, το περιεχόμενο τούτου του βιβλίου συναποτελούν δύο αυτοτελή αποσπάσματα από το δίτομο έργο μας "Ορθόδοξες υμνολογικές συνθέσεις". Θεωρήσαμε σκόπιμο να προβούμε στην επανέκδοση των Νεοσύνθετων Απολυτίκιων των ευαγγελικών και αποστολικών αναγνωσμάτων των Κυριακών τον έτους σε ενιαίο βιβλίο για την εξυπηρέτηση του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού. Στον Α΄ καί Β΄ τόμο των Υμνολογικών Συνθέσεων τα εν λόγω αποσπάσματα κατέχουν κυρίαρχη θέση, καταχωρισμένα στη δέκατη (Ι΄) κατηγορία των Νεοσύνθετων Τροπαρίων. Τα νεοσύνθετα Απολυτίκια αυτής της κατηγορίας, λόγω του περιεχομένου τους, ενδιαφέρουν όλους γενικά τους πιστούς που εκκλησιάζονται την Κυριακή και ακούν κάθε φορά το σχετικό ευαγγελικό και αποστολικό ανάγνωσμα και το θείο κήρυγμα που αναφέρεται πότε στο ένα και πότε στο άλλο αγιογραφικό ανάγνωσμα.

Αυτού του είδους τα κηρύγματα αποτελούν και το περιεχόμενο των λεγόμενων Κυριακοδρομίων, βιβλίων δηλαδή στα οποία οι συγγραφείς τους προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις ευαγγελικές και αποστολικές περικοπές και να μεταφέρουν στους πιστούς τα σωτηριώδη μηνύματα του θείου λόγου. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Υμνολογικό Κυριακοδρόμιο
Υπότιτλος βιβλίου:Νεοσύνθετα Απολυτίκια στα ευαγγελικά και αποστολικά αναγνώσματα των Κυριακών του έτους
Εκδότης:Γρηγόρη
Συντελεστές βιβλίου:Ζήσης, Θωμάς Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609259989
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Σημείωση:Επίσης: Δύο αυτοτελή αποσπάσματα από τις "Ορθόδοξες υμνολογικές συνθέσεις" και Παράρτημα και Επίμετρο και άλλων νεοσύνθετων τροπαρίων.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες