Παιδικός σταθμός και έρευνα

Τοπίο πολυεπίπεδης επικοινωνίας
Εκδότης:
Ύψιλον
Έτος:
2008
ISBN:
9789601702452
Σελίδες:
188
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παιδικός σταθμός και έρευνα
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Παιδικός σταθμός και έρευνα
Η εκπαιδευτική έρευνα στην Ελλάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ευρωπαϊκών και αμερικανικών χωρών, αποπειράται αλλαγές στην επικοινωνία μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επαγγελματικού χώρου.

Σ' αυτό το βιβλίο καταγράφονται καινοτόμες δράσεις στο χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού, στη συνεργασία και στην έρευνα, που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή μιας νέας και σύνθετης παιδαγωγικής γνώσης.

Με έμφαση στον παιδαγωγό της πράξης, και ιδιαίτερα στον κοινωνικά σύνθετο ρόλο του στο βρεφονηπιακό και στον παιδικό σταθμό, παρουσιάζονται η πορεία και τα αποτελέσματα της παρούσας εργασίας. Η τριετής ερευνητική προσπάθεια, μέσω συναντήσεων παιδαγωγικών ομάδων, απεικονίζει την υπάρχουσα πραγματικότητα με στόχο την ευαισθητοποίηση των συντελεστών σε θέματα κρίσης. Τέλος, παρουσιάζεται η αξιολόγησή της με τα ποιοτικά αποτελέσματα που επαναπροσδιορίζουν ρόλους και μορφές επικοινωνίας.

Συντελεστές αλλά και αποδέκτες του εγχειρήματος είναι οι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό, οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί και οι ερευνητές του ακαδημαϊκού χώρου.
Τίτλος βιβλίου:Παιδικός σταθμός και έρευνα
Υπότιτλος βιβλίου:Τοπίο πολυεπίπεδης επικοινωνίας
Εκδότης:Ύψιλον
Συντελεστές βιβλίου:Τσαούλα, Νάντια (Συγγραφέας)
Σιδηροπούλου, Φαίνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789601702452
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες