Ιησούς ο Εσσαίος

Η καθημερινή ζωή του δασκάλου
Εκδότης:
Εσσαίων Εκδόσεις
Έτος:
2010
ISBN:
9789609873338
Σελίδες:
136
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιησούς ο Εσσαίος
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
Ιησούς ο Εσσαίος
"Υπάρχουν κι άλλα πολλά που έκανε ο Ιησούς, που αν γραφτούν ένα προς ένα, ούτε ο κόσμος όλος δε θα χωρούσε τα ΒιΒλία που θα έπρεπε να γραφτούν..."
Κατά Ιωάννη (21, 25)

Ο σύγχρονος αντιπρόσωπος των Εσσαίων, ο Ολιβιέ Μανιταρά, μεταβιβάζει μέσα από αυτό το κείμενο εικόνες, διευκρινήσεις και απλά περιστατικά από τη ζωή του Ιησού.
Η γνώση των θεϊκών μυστηρίων, η θεραπεία και ο εξαγνισμός της αύρας ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του εσσαϊκού τρόπου ζωής. Ο Ιησούς έλαβε τη διαμόρφωσή του στους κόλπους αυτής της ιδιαίτερης παράδοσης, κι έτσι ο Χριστός, το φως, ενσαρκώθηκε μέσα του και πάνω στη Γη χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη ζύμωση.
Όμως πώς και γιατί αυτή η θεϊκή γνώση είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ και πώς θα μπορέσει η μεταβίβαση της γνώσης αυτής να ξαναλάβει την πρωταρχική της θέση στη ζωή της ανθρωπότητας;
Η διδασκαλία του Ιησού ήταν επαναστατική και απελευθερωτική. Όμως, το αληθινό νόημά της παραποιήθηκε έξυπνα. Σήμερα η ίδια αυτή διδασκαλία βγάζει από πάνω της τα παραπλανητικά ενδύματα, σκορπώντας εκ νέου το φως της αφύπνισης, της αθανασίας και της απελευθέρωσης σε όλους εκείνους που το αναζητούν.
Τίτλος βιβλίου:Ιησούς ο Εσσαίος
Υπότιτλος βιβλίου:Η καθημερινή ζωή του δασκάλου
Τίτλος πρωτότυπου:Jésus, La vie quotidienne d'un Maître
Εκδότης:Εσσαίων Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Manitara, Olivier (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Μεταφραστής)
ISBN:9789609873338
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες