Ο κώδικας

10 προθέσεις για έναν καλύτερο κόσμο
Εκδότης:
Αλκυών
Έτος:
2008
ISBN:
9789603261568
Σελίδες:
222
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κώδικας
Τιμή εκδότη:€19,00
Η τιμή μας: €17,10
Ο κώδικας
"... Ένα εμπνευσμένο αριστούργημα... ένας ανεκτίμητος οδηγός που θα μας βοηθήσει όλους να επανασυνδεθούμε με την πνευματική φύση μας. Ο "κώδικας είναι", αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία του 21ου αιώνα"!
(Dannion and Kathryn Brinkley, "The Secrets of the Light")

Πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο Tony Burroughs ήταν ένας απλός αγρότης που ζούσε στη Χαβάη, μέχρι τη στιγμή που ένας δάσκαλος του έδειξε πώς να υλοποιεί όσα ζητούσε από τη ζωή. Ο Burroughs και δυο φίλοι του άρχισαν να χρησιμοποιούν τα μαθήματα πρόθεσης και πέτυχαν θαύματα. Ό,τι χρειάζονταν και όταν το χρειάζονταν, απλώς εμφανιζόταν.

"Χρησιμοποιούμε τη διαδικασία του Κύκλου των Προθέσεων και βλέπουμε να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Πρόκειται για την πρακτική εφαρμογή που αναφέρεται στο έργο "Το μυστικό" και είναι η διαδικασία που αναζητάτε".
(Dan Hunter, Humanity's Team, Texas State Coordinator)

Όλα ξεκίνησαν με τον "Κώδικα" και τις Δέκα Προθέσεις του για έναν καλύτερο κόσμο. Όποιοι κι αν είστε, ό,τι κι αν πιστεύετε, έχετε τη δύναμη να καταφέρετε αυτά που θέλετε -άφθονη ενέργεια, τη δουλειά των ονείρων σας, να νικήσετε μια σοβαρή ασθένεια, να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να επιτύχετε στη δουλειά σας, να ξεκινήσετε καινούρια καριέρα, ενώ ποτέ δεν φανταζόσασταν πως θα μπορούσατε. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία για να ηρεμήσετε και να επικεντρωθείτε στα αποτελέσματα που επιδιώκετε -και σύντομα θα ανακαλύψετε πως όλα είναι πιθανά.

"Ο κώδικας" μπορεί να μας αφυπνίσει ώστε να συνειδητοποιήσουμε πόσο δημιουργικοί, ακόμη και πόσο -ναι!- υπέροχοι είμαστε όλοι μας. Ο Tony Burroughs μιλάει για τα πιο σημαντικά φιλοσοφικά θέματα της ανθρώπινης ιστορίας -τη σοφία των εποχών- με τρόπο κατανοητό σε όλους και συγχρόνως απολαυστικό. Το βιβλίο αυτό μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή σας και να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες".
(Marc Allen, εκδότης, New World Library και συγγραφέας του "The Greatest Secret of All")
Τίτλος βιβλίου:Ο κώδικας
Υπότιτλος βιβλίου:10 προθέσεις για έναν καλύτερο κόσμο
Τίτλος πρωτότυπου:The Code: 10 Intentions for a Better World
Εκδότης:Αλκυών
Συντελεστές βιβλίου:Burroughs, Tony (Συγγραφέας)
Γκότση, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603261568
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες