Ο οδηγός μελέτης της Cisco για τις βασικές έννοιες πληροφορικής

(IT Essentials)
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2010
ISBN:
9789604613618
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο οδηγός μελέτης της Cisco για τις βασικές έννοιες πληροφορικής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο οδηγός μελέτης της Cisco για τις βασικές έννοιες πληροφορικής
Αυτός ο πολύτιμος Οδηγός Μελέτης συμπληρώνει τον "Οδηγό της Cisco για τις Βασικές Έννοιες Πληροφορικής (IT Essentials)" και περιλαμβάνει εργαστηριακές ασκήσεις, φύλλα εργασίας, συζητήσεις στην τάξη, και ασκήσεις απομακρυσμένου τεχνικού.

Η σειρά μαθημάτων IT Essentials: PC Hardware and Software, έκδοση 4, της Cisco Networking Academy έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει να δώσετε και να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις CompTIA A+ που βασίζονται στους στόχους σπουδών του 2006.

Στα Κεφάλαια 1 έως 10 αυτού του οδηγού μελέτης καλύπτονται οι βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την εξέταση CompTIA A+ Essentials (220-601), ενώ στα Κεφάλαια 11 έως 16 περιγράφονται σε μεγαλύτερο βάθος πιο σύνθετες έννοιες ώστε να προετοιμαστείτε για τις εξειδικευμένες εξετάσεις τεχνικού CompTIA A+: 220-602 - Τεχνικός Υπολογιστών (IT Technician), 220-603 - Τεχνικός Απομακρυσμένης Υποστήριξης (Remote Support Technician), και 220-604 - Τεχνικός Εργαστηρίου (Bench Technician).

Ο Οδηγός Μελέτης έχει σχεδιαστεί ως ένα πολύτιμο εργαλείο διδασκαλίας και εκμάθησης που ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά, τα οποία βελτιώνουν τις πρακτικές δεξιότητες και ενισχύουν τα βασικά θέματα της συγκεκριμένης σειράς μαθημάτων.

Κάθε κεφάλαιο περιέχει μια ενότητα Οδηγός μελέτης και μια ενότητα Εργαστηριακές ασκήσεις.
Η πρώτη παρέχει πρόσθετες ασκήσεις και ερωτήσεις ενώ η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει την πλήρη συλλογή των εργαστηριακών ασκήσεων και φύλλων εργασίας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά από την Cisco για να παρέχουν στους σπουδαστές πρακτική εμπειρία σε συγκεκριμένες έννοιες ή τεχνολογίες.
Τίτλος βιβλίου:Ο οδηγός μελέτης της Cisco για τις βασικές έννοιες πληροφορικής
Υπότιτλος βιβλίου:(IT Essentials)
Τίτλος πρωτότυπου:IT Essentials: PC Hardware and Software Labs and Study Guide
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Regan, Patrick (Συγγραφέας)
Αρκουδέας, Παναγιώτης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604613618
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες