Σύμβουλος ενεργειών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Εκδότης:
Εκδόσεις Ροτόντα
Έτος:
2008
ISBN:
9789609803779
Σελίδες:
232
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σύμβουλος ενεργειών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Τιμή εκδότη:€31,00
Η τιμή μας: €29,45
Σύμβουλος ενεργειών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Μεγάλη ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή για μένα είναι να προλογίσω το βιβλίο Σύμβουλος Ενεργειών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η παροχή της βασικής γνώσης της παθολογίας, της χειρουργικής, της νευρολογίας, της ψυχιατρικής και των υποειδικοτήτων αυτών, απαιτεί συνεχή ενημέρωση, επιδεξιότητα και πείρα.
Οι ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι ιατροί θα βρούνε στο εγχειρίδιο αυτό συνοπτικά τις γνώσεις που πρέπει να έχουν στα πρώτα τους βήματα προκειμένου να λύσουν απορίες και να δώσουν με σαφήνεια τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται στη καθημερινή ιατρική πράξη.
Το μικρό αλλά γεμάτο με περιεχόμενο αυτό πόνημα ξεκινά με την οργάνωση της ιατρικής τσάντας και περιλαμβάνει τη σύντομη αναφορά σε όλα σχεδόν τα συστήματα με ειδική αναφορά στα εμβόλια, στα δήγματα από ζώα, στις δηλητηριάσεις, στην έκθεση στον ήλιο και στη διατροφή. Ιδιαίτερη είναι η αναφορά στο βιβλιάριο υγείας και στον ορθό τρόπο συνταγογράφησης, στη χορήγηση πιστοποιητικού υγείας, στον τρόπο παραπομπής του ασθενούς αλλά και στον προληπτικό έλεγχο.
Συγχαίρω τον κύριο Συγγραφέα και τους υπόλοιπους συνεργάτες, όπως και τους Εκδότες για την παρούσα έκδοση και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε νέο γιατρό να έχει υπ’ όψιν ό,τι περιλαμβάνεται στο βιβλίο Σύμβουλος Ενεργειών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Σύμβουλος ενεργειών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Εκδότης:Εκδόσεις Ροτόντα
Συντελεστές βιβλίου:Τρύφων, Σταύρος Μ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609803779
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες