Η δύναμη της ελπίδας

Το άλφα και το ωμέγα της ζωής και της αγάπης: Ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δύναμη της ελπίδας που θα αλλάξει τη ζωή σας
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
1998
ISBN:
9789603641247
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δύναμη της ελπίδας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η δύναμη της ελπίδας
Ένας νέος οδηγός πνευματικής επιβίωσης για τα εκατομμύρια ανθρώπων που ξαναβρήκαν τη χαμένη τους δύναμη από βιβλία σαν το "Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε" και τα εμπνευσμένα έργα των Σούλερ και Μπουσκάλια.
Ένας πολύ ανθρώπινος πνευματικός καθοδηγητής, μας εξηγεί πώς να χρησιμοποιούμε τη "Δύναμη της ελπίδας" για να διαμορφώσουμε καλύτερα τη ζωή μας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σαν πνευματικός σύμβουλος, και αντλώντας από τις εμπειρίες της προσωπικής του ζωής, ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς να ενεργοποιήσουμε μέσα μας την ελπίδα, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που μας αποθαρρύνουν στην καθημερινή μας ζωή.
Η "Δύναμη της ελπίδας" είναι ένα βιβλίο πρακτικό, ευθύ και συχνά χιουμοριστικό. Ο συγγραφέας αφηγείται και ένα περιστατικό της δικής του ζωής, όταν αντιμετώπισε την απειλή να χάσει και τη δική του πίστη και ελπίδα.
Η μαρτυρία του Μορίς Λαμ είναι συγκλονιστική: μια ελπίδα που απειλήθηκε μέχρι τα βάθη της, για να ξαναζωντανέψει όμως, και τελικά να ανταμειφθεί με τρόπο θαυμαστό. Μια ιστορία από την οποία θα διδαχθούμε όλοι πώς να ενισχύσουμε τη δική μας ικανότητα να κάνουμε τις ελπίδες μας πραγματικότητα.
Για να μας δώσει αυτή την ικανότητα, ο Μορίς Λαμ μας δείχνει πώς λειτουργεί η ελπίδα, πώς να την αναζητούμε και να την κάνουμε να λειτουργήσει, και πώς να ξεχωρίζουμε τη ρεαλιστική ελπίδα από την ανέφικτη.
Τίτλος βιβλίου:Η δύναμη της ελπίδας
Υπότιτλος βιβλίου:Το άλφα και το ωμέγα της ζωής και της αγάπης: Ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δύναμη της ελπίδας που θα αλλάξει τη ζωή σας
Τίτλος πρωτότυπου:The power of hope
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Lamm, Maurice (Συγγραφέας)
Μοσχοπούλου, Πόλυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789603641247
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 1998
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες