Τεχνολογία και παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα

Εκδότης:
Ίων
Έτος:
1997
ISBN:
9789604057498
Σελίδες:
432
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεχνολογία και παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα
Τιμή εκδότη:€27,39
Η τιμή μας: €24,65
στο καλάθι
Τεχνολογία και παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα
Αυτό το βιβλίο με τίτλο "Τεχνολογία και Παγκόσμια Περιβαλλοντικά Προβλήματα" παρέχει μια μοναδική, κατανοητή και σύγχρονη διεπιστημονική άποψη στα σημερινά, αλλά και στα μελλοντικά παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα.

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος όπως η αειφόρος παραγωγή τροφής και οι στρατηγικές αειφορίας, η υδο-ανάπτυξη, η ερημοποίηση, τα τροπικά δάση-τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι επιπτώσεις που υφίσταται ο πλανήτης από τις μεγάλες πυρκαγιές στον αμαζόνιο-η ρύπανση των ωκεανών και των παράκτιων περιοχών, τα καταστροφικότατα ατυχήματα του Μποπάλ και του Τσέρνομπιλ , η παγκόσμια αλλαγή του κλίματος είναι κάποια από τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που θίγονται στο "Τεχνολογία και Παγκόσμια Περιβαλλοντικά Προβλήματα".

Για να συμβαδίσουμε με την ιδιαίτερα επιστημονική φύση των περιβαλλοντικών προβλημάτων, το κάθε κεφάλαιο γράφτηκε και εκδόθηκε από μια ομάδα μελετητών του περιβάλλοντος, με μεγάλη επιστημονική εμπειρία. Επιστήμονες, κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες εκφράζονται, για να δώσουν στον αναγνώστη μια εμφανή και σαφή εικόνα του κάθε θέματος.

Επιπλέον, παρουσιάζεται ένα ευρύ πλαίσιο κατανόησης πολλών ζητημάτων, από ιστορική αλλά και από αναπτυξιακή άποψη. Παρέχονται σημαντικές λεπτομέρειες και για την υπάρχουσα, αλλά και τη μελλοντική τεχνολογία, τις δραστηριότητες και την πολιτική που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν και να αναστρέψουν την παγκόσμια περιβαλλοντική υποβάθμιση
Τίτλος βιβλίου:Τεχνολογία και παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα
Τίτλος πρωτότυπου:Technology and global environmental issues
Εκδότης:Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Karlin, Eric F. (Συγγραφέας)
Makofske, William J. (Συγγραφέας)
Ταλαντοπούλου, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604057498
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικολογία-Περιβάλλον
Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική > Τεχνολογία, Μηχανολογία, Εφευρέσεις
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες