Λούλα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
1998
ISBN:
9789600413915
Σελίδες:
479
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λούλα
Εκτός κυκλοφορίας
Λούλα
Eίναι είκοσι χρονών, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής και υπερβολικά όμορφη. Kαι ταυτόχρονα σεμνότυφη και ανασφαλής και αθώα. Tο μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι δε φτάνει σε οργασμό. Oύτε τα φυσικά προσόντα του φίλου της, ούτε οι συμβουλές τής ερωτικά έμπειρης συγκατοίκου της, ούτε ο αυνανισμός υπό την επήρεια της μαριχουάνας, ούτε οι διαστροφές... μπορούν να την οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Kαι ξαφνικά πέφτει στην αγκαλιά ενός αλλόκοτου ανθρώπου. Mαζί του θα χωθεί σε έναν κόσμο ηδονής και παραισθήσεων, που κρύβεται στο κέντρο της Aθήνας. Aν όμως πρόκειται μόνο για παραισθήσεις, πώς είναι δυνατόν η Λούλα να εξαφανίζεται; Tι ακριβώς της συνέβη; Mήπως ήρθε τελικά αντιμέτωπη με μια εντελώς ρεαλιστική, εφιαλτική όψη της λαγνείας;

"Μια νέου τύπου πεζογραφία, με πρωταγωνιστές της συγγραφείς κάτω των σαράντα, αναδύεται σήμερα στην Ευρώπη. Αποτελεί σύνθεση του αστικού αφηγήματος της ευρωπαϊκής παράδοσης και του αντίστοιχου λαϊκού αμερικανικού (αστυνομικού, τρόμου, φαντασίας, θρίλερ). Στην ελληνική λογοτεχνική πραγματικότητα την εκπροσωπούν ορισμένοι ανήσυχοι συγγραφείς. Παράδειγμα, ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος."

(Κώστας Βουκελάτος, "Ιχνευτής")

"Αν παλιότερα ο Ραπτόπουλος επηρεαζόταν από εμάς, σ' αυτή την άναρχη και μεταβατική εποχή που ζούμε, μπορούμε εμείς να αντλούμε από τα γραπτά του νέες ιδέες."

(Μένης Κουμανταρέας)
Τίτλος βιβλίου:Λούλα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Ραπτόπουλος Βαγγέλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789600413915
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 1998
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες