Όλιβερ Τουίστ

Εκδότης:
Δαρδανός Χρήστος Ε.
Έτος:
1997
ISBN:
9789603800378
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Όλιβερ Τουίστ
Τιμή εκδότη:€7,65
Η τιμή μας: €6,89
στο καλάθι
Όλιβερ Τουίστ
Ο Όλιβερ Τουίστ είναι μια συγκινητική ιστορία ενός πάμπτωχου, ορφανού αγοριού, που γεννήθηκε στην Αγγλία πριν από 150 χρόνια περίπου. Ο Όλιβερ μεγαλώνει σ' ένα ορφανοτροφείο και έπειτα πηγαίνει σ' ένα ίδρυμα. Στη συνέχεια δουλεύει για έναν εργολάβο κηδειών. Εκεί τον ξυλοφορτώνουν και τον κακομεταχειρίζονται. Ο Όλιβερ το σκάει, φθάνει στο Λονδίνο και χωρίς να το καταλάβει μπλέκεται σε μια συμμορία ληστών. Καταφέρνει να ξεφύγει από τις δόλιες μεθόδους και τα πανούργα σχεδιά τους. Τελικά, οι φίλοι του τον βοηθούν να ανακαλύψει ποιός πραγματικά είναι και, όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο μικρός Όλιβερ βρίσκει αγάπη.
Η ιστορία περιγράφει πώς το καλό θριαμβεύει στη μάχη ενάντια στο κακό στα κακόφημα μέρη του Λονδίνου εκείνου του καιρού, με τον Όλιβερ να είναι πάντα αισιόδοξος, ευαίσθητος και τρυφερός.
Η Ανν ντε Γκάαφ αποδίδει αυτή την κλασική ιστορία, χρησιμοποιώντας μοντέρνο τρόπο γραφής, έτσι ώστε το παλιό κείμενο να γίνεται κατανοητό για τα παιδιά του σήμερα. Καταφέρνει να διατηρεί τη γνησιότητα του πρωτότυπου έργου, εξασφαλίζοντας τη μεγάληφήμη του Όλιβερ Τουίστ για τις γενιές που ακολουθούν.
Τίτλος βιβλίου:Όλιβερ Τουίστ
Τίτλος πρωτότυπου:Oliver Twist
Εκδότης:Δαρδανός Χρήστος Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Dickens, Charles, 1812-1870 (Συγγραφέας)
Σγουρίδου - Κρυοβρυσανάκη, Εύη (Μεταφραστής)
Pérez Montero, José (Εικονογράφος)
ISBN:9789603800378
Σειρά εκδότη:Τα Κλασικά του Κάρολου Ντίκενς
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες