Μηνύματα και επαφή με τους αγίους

Σετ 44 καρτών αυτογνωσίας, αγάπης και εξέλιξης και βιβλίο οδηγιών
Εκδότης:
Κρύων
Έτος:
2009
ISBN:
9789606631238
Σελίδες:
199
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μηνύματα και επαφή με τους αγίους
Εκτός κυκλοφορίας
Μηνύματα και επαφή με τους αγίους
Το "Μηνύματα και επαφή με τους αγίους" είναι ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας, που μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει για λάβει μηνύματα αγάπης, αφύπνισης και εξέλιξης.

Περιέχει 44 κάρτες και μίνι βιβλίο οδηγιών, 199 σελίδων. Κάθε κάρτα αντιστοιχεί σε έναν άγιο (Άγ. Γεώργιος, Αγ. Παρασκευή, Άγ. Νικόλαος, Άγ. Σεραφείμ του Σάρωφ, Άγ. Εφραίμ, Αγ. Αικατερίνη, Άγ. Αντώνιος κλπ.) και σε μια ποιότητα του αγίου, που είναι το μήνυμα της ίδιας του της ζωής, το οποίο παρουσιάζεται με μια λέξη. Η κάρτα παραπέμπει στο βιβλίο, όπου αναφέρεται η σύνδεση της λέξης με τη ζωή του αγίου, λίγα λόγια για τη ζωή του, το μήνυμα που είναι ο πυρήνας της κάρτας, λέξεις-φράσεις κλειδιά που βγαίνουν μέσα από το μήνυμα, ερωτήσεις ενόρασης για εργασία αυτογνωσίας, και η επίγνωση, η οποία αποτελεί τη συμπύκνωση των παραπάνω και είναι γραμμένη σε ποιητική μορφή.

Στην εισαγωγή του βιβλίου, παρατίθενται οδηγίες και τρόποι χρήσης των καρτών.
Χρειάζεται να σημειωθεί, ότι τα κείμενα και οι ερωτήσεις είναι πνευματικά, ολιστικά και αυτογνωσιακά, χωρίς να αγγίζουν το δογματισμό. Οι άγιοι είναι δυνάμεις-ενέργειες συμπαντικές, και ο κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας, μπορεί να λάβει από αυτούς εξελικτικά μηνύματα αγάπης, υποστήριξης, έμπνευσης και διεύρυνσης.
Τίτλος βιβλίου:Μηνύματα και επαφή με τους αγίους
Υπότιτλος βιβλίου:Σετ 44 καρτών αυτογνωσίας, αγάπης και εξέλιξης και βιβλίο οδηγιών
Εκδότης:Κρύων
Συντελεστές βιβλίου:Κολοκοτρώνης, Νικόλαος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606631238
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες