Εξέγερση

Εκδότης:
Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος:
1996
ISBN:
9789602085318
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εξέγερση
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Εξέγερση
Υπάρχουν πολλών ειδών επαναστάσεις και πολλών ειδών επαναστάτες. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Ρομάν, γύρω από τον οποίο η αγνότητα έχει δημιουργήσει ένα αδιάβατο τείχος. Όμως το πεπρωμένο των ανθρώπων είναι η αγάπη και ο Ρομάν είναι ένας άνθρωπος που αγαπά. Η συναισθηματική του ωρίμανση θα τον οδηγήσει στην εξέγερση και ο νους και το σώμα του, κεντρισμένα από το πάθος για ελευθερία, θα τον κάνουν να παραβεί τους κανόνες που έχει θεσπίσει μια συντηρητική κοινωνία.

Για τον Ρομάν όμως δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και παρά τις ταπεινώσεις και τις προσβολές που θα υποστεί, θα προασπίσει τον έρωτά του χωρίς να διατηρήσει μέσα του την ελάχιστη μνησικακία για όσους θα του επιτεθούν.

Όμως οι συμφοιτητές και οι πανεπιστημιακοί του δάσκαλοι, οι αξιωματικοί του στρατού και οι συστρατιώτες του, οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και οι ίδιοι οι φίλοι του θα καταφέρουν αν όχι να τον αγαπήσουν, τουλάχιστον να τον καταλάβουν την έσχατη έστω στιγμή, όταν αυτός βρεθεί εντελώς μόνος και πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο τον εαυτό του;
Τίτλος βιβλίου:Εξέγερση
Τίτλος πρωτότυπου:Révolte
Εκδότης:Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Jourdan, Éric (Συγγραφέας)
Καταπόδης Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789602085318
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες